پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶

رئیس ستاد عتبات عالیات اردبیل:

زائران اربعین بدون ثبت‌نام به مرزها مراجعه نکنند

زائران اربعین بدون ثبت‌نام به مرزها مراجعه نکنند

اردبیل- رئیس ستاد عتبات عالیات استان اردبیل گفت: زائران اربعین حسینی بدون ثبت‌نام در سامانه سماح و گذرنامه به مرزهای خروجی ۶گانه مراجعه نکنند.

اسفندیار هوشیار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از چند روز پیش حرکت زائران اربعین حسینی آغاز شده و تاکنون در سطح استان بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر ثبت‌نام انجام دادند که روند ثبت‌نام همچنان با سرعت ادامه دارد.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم حرکت زائران از ۱۵ مردادماه شدت بیشتری گرفته و شاهد عزیمت زائران به سمت مرزها و عبور به سمت عتبات عالیات باشیم.

رئیس ستاد عتبات عالیات استان اردبیل به برگزاری جلسات هماهنگی در سطح استان برای عزیمت زائران و موکب‌ها اشاره کرد و گفت: هماهنگی‌های لازم انجام شده و قرار است از اول شهریورماه موکب‌ها در داخل کشور و عراق استقرار یافته و ارائه خدمات را به زائران انجام دهند.

هوشیار افزود: پیش‌بینی می‌کنیم در اربعین امسال شاهد عزیمت ۱۳ هزار زائر استان به کشور عراق و به سمت نجف و کربلای معلی باشیم که امیدواریم هم استانی‌ها سفر خود را برای ۶ تا هفت روز مدیریت کرده و بلیت برگشت را نیز از مرزها تهیه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حوزه حمل و نقل تدابیر لازم برای جابجایی زائران انجام شده و حتی قیمت بلیت نیز مشخص و پیشنهاد اصلی ما بر تردد زائران از طریق تمرچین و باشماق است تا امکان راحتی تردد زائران اربعین حسینی را شاهد باشیم.

هوشیار اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا در داخل عراق نیز با همراهی موکب‌ها از استان‌های مختلف خدمات‌رسانی به زائران در مسیرهای ترددی انجام شده و در محور نجف به کربلا نیز گستردگی فعالیت این موکب‌ها را شاهد خواهیم بود.

رئیس ستاد عتبات عالیات استان اردبیل بیان کرد: هیچ‌گونه مشکلی در ثبت اطلاعات در سامانه سماح و صدور گذرنامه زیارتی و همچنین گذرنامه رسمی وجود ندارد و هموطنان باید از حضور بدون ثبت‌نام و داشتن گذرنامه در مرزهای ۶ گانه جلوگیری کرده و امکان ارائه خدمات راحت تر را برای افراد واجد شرایط فراهم کنند.

کد خبر 6181172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha