به گزارش خبرنگار مهر، از ساعتی قبل زنگ آغاز جشنواره آفرینو به صدا در آمد؛ آن طور که مسئولان وزارت آموزش و پرورش بر آن تاکید دارند؛ جشنواره آفرینو فرصتی برای رقابت و به اشتراک گذاری تجربیات مدیران و مؤسسان مدارس غیردولتی است.
جشنواره آفرینو؛ اولین جشنواره و نمایشگاه ملی ابتکارات و خلاقیتهای مدارس غیردولتی است.
غلامعلی حدادعادل که یکی از اعضای حقیقی شورای عالی آموزش و پرورش بوده و سالها به عنوان مؤسس و مدیر، مدرسه داری کرده است؛ در مراسم افتتاحیه جشنواره آفرینو با بیان اینکه آموزش و پرورش میدان گسترده نوآوری است؛ گفت: در دنیایی که به کمک نوآوریها پیشرفتهایی را هر روز در آن شاهد هستم؛ هر فردی که در این مسابقه نوآوریهای دنیایی فعالتر باشد برتر خواهد بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خداوند انسان را در احسن تقویم آفریده است، گفت: شغل معلمان و کسانی که مدرسه داری میکنند؛ تربیت انسان است که برای هر فردی یک افتخار و نعمت بزرگ محسوب میشود. تربیت نسل آینده بهترین خدمت به کشور است زیرا معلم همیشه خود را در شاگردش میبیند و تلاش میکند بهترین شبیه خود را تربیت کند و این نعمت بزرگی است.
حدادعادل با اشاره به پیشرفتهای دنیا با توجه به نوآوری و مسابقه نوآوری به وجود آمده است، گفت: هر کسی که در این مسابقه نوآوری فعالتر باشد برتر است. امروز جهان عرصه رقابت در نوآوریها است.
وی با تاکید بر اینکه نوآوری در آموزش و پرورش بیش از جاهای دیگر، میدان دارد نوآوری فرایند مشترک بین معلم و دانش آموز و یک کار انسانی متقابل است.
حدادعادل با این ادعا که در مدارس غیردولتی امکان رشد نوآوری بیشتر است. گفت: برای داشتن نوآوری رعایت ۳ شرط ضروری است؛ اولاً فردی میتواند نوآوری کند که فکر کند. دوماً اعتماد به نفس بسیار مهم است. شرط سوم این است که برای داشتن نوآوری باید آزادی عمل و قدرت خلاقیت و نوآوری داشت.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در مدارس غیردولتی سومین شرط یعنی آزادی و قدرت خلاقیت بیشتر از مدارس دولتی وجود دارد؛ تصریح کرد: مدرسه دارها میتوانند برای مدارس دولتی پیشران تحول باشند وقتی مدارس غیردولتی نوآوری کنند سطح مدارس دولتی نیز بالا میرود و رقابت سازندهای بین مدارس دولتی و غیردولتی در کشور مدیریت میشود.
حدادعادل از همه مدیران مدارس غیردولتی در خواست کرد تربیت مدیریتی را در مدارس فراموش نکنند.
وی با بیان اینکه نوآوری فقط در آموزش و تجهیزات نیست، گفت: نوآوری جنبههای مختلف دارد که باید به کمک آن بتوانیم در تربیت دانش آموزان بکوشیم. در عرصههای مدیریتی هم نباید نوآوری را فراموش کرد؛ نباید به این فکر این باشیم که فقط دانشمند تربیت کنیم؛ باید بتوانیم دانشمندی با عرضه و مدیر تربیت کنیم تا او با دانشش بتواند کشور را اداره کند.
نظر شما