۱۷ مرداد ۱۴۰۳، ۸:۵۲

در جمع خبرنگاران عنوان شد؛

راه اندازی دانشکده هوش مصنوعی در شبستر

راه اندازی دانشکده هوش مصنوعی در شبستر

شبستر- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شبستر از کسب مصوبه ایجاد دانشکده هوش مصنوعی در شبستر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضاپور صبح چهارشنبه ضمن تبریک روز خبرنگار در جمع خبرنگاران گفت: امروز در عصر جدید، رسانه به عنوان روایت گر اتفاقات، جایگاه بسیار مهم دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر اظهار داشت: ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی در شبستر یک اتفاق مبارک بود، به طوریکه در دوران پس از رنسانس برای اولین بار، شهروندان دانشگاه را ساختند و دانشگاه شهر را ساخت و به آن جهت داد تا تفکر انتقادی در جامعه شکل گیرد و افراد فرهیخته تربیت یابند.

وی خاطر نشان کرد: زحمات زیادی جهت ایجاد این مرکز آموزش عالی کشیده شده است به طوریکه هم اکنون در دانشگاه آزاد شبستر ۲۰۰۰ دانشجو، صوفیان ۹۰۰، خامنه ۱۰۰ و در تسوج ۳۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند.

وی در خصوص تنوع رشته‌های دانشگاهی اظهار داشت: در این واحد ۱۶ رشته دکتری وجود دارد.

رضاپور با اشاره به همکاری مشترک دستگاه‌های اجرایی و تخصصی و دانشگاه آزاد در جهت ایجاد مهارت‌های لازم در افراد اظهار داشت: واحد شبستر در سال دانش بنیان و با تلاش هیأت علمی دانشگاه آزاد در سال گذشته یک نفر از اعضا هیأت علمی به رتبه پروفسوری ارتقا یابد که بعد از تبریز این امر در شبستر اتفاق افتاده است و پنج نفر از هیأت علمی از استاد یاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

وی افزود: سال گذشته رتبه بندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در سطح کشور با ۲ رتبه ارتقا به ۱۲ افزایش یافت که این امر حاصل تلاش اعضا هیأت علمی و همکاران این واحد بوده است.

وی به تفاهم نامه‌های مابین ادارات استاندارد، غذا و دارو، صمت، دامپزشکی و آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این واحد آموزش‌های لازم را برای ارتقا علمی و صنعتی این حوزه‌ها برگزار می‌گردد.

علی رضاپور به رویکرد جدید دانشگاه آزاد در ارتباط با اقشار مختلف مردم اشاره و تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه‌ها، همایش‌ها و سمینارهای مختلف در جهت ارتقا کمی و کیفی توسعه شهرستان گام برمی دارد به طوری که در سطح آذربایجانشرقی تنها دانشگاه آزاد اسلامی شبستر بود که موفق به کسب مصوبه ایجاد دانشکده هوش مصنوعی شده است.

وی در پایان به فعالیت‌های این واحد در حوزه انتشارات اشاره کرد و گفت: علیرغم محدودیت‌های مالی که وجود داشت هشت عنوان کتاب چاپ شده و ۴۸ مقاله اسکوپوستار که در سطح جهانی نمایان می‌گردد چاپ و انتشار یافته است.

کد خبر 6188637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • فرهاد IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
      0 0
      راه اندازی هوش مصنوعی در شهری که امکانات زیرساخت و استاد مربوطه را ندارد کاملا اشتباه است . این مورد در تبریز یا مراغه باید صورت پذیرد