احمد مشایخی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حفاظت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تخریب آن حائز اهمیت زیادی است چون که تولید خاک زراعی و یا خاکی که توانایی پرورش گیاهی را داشته باشد مدت زمان طولانی و با شرایط و فرآیندهای خاصی انجام میشود.
مدیر امور اراضی استان بوشهر اضافه کرد: با تخریب اراضی کشاورزی و خارج شدن آن از چرخه تولید ضربه سنگینی به تأمین امنیت غذای وارد میکند.
مشایخی با اشاره به اینکه تغییر کاربری نیاز به مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک دارد افزود: کشاورزان نباید بدون مجوز اقدام به تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغی کنند و کمیسیون هم بر اساس ضرورت و بازده اقتصادی طرح فقط در اراضی که قابلیت کشت ندارند با صدور مجوز تغییر کاربری موافقت میکند.
وی خاطرنشان کرد: بعد از صدور مجوز متقاضی دو سال زمان دارد که طرح مورد تقاضا را به بهره برداری برساند. بنابراین برای نظارت بر اجرای طرح، عوامل بازدید شهرستان طی این ۲ سال چهار مرتبه باید از طرح بازدید و میزان پیشرفت فیزیکی طرح را مورد بررسی قرار دهند.
مشایخی بیان کرد: عوامل بازدید شهرستان بوشهر، ۶ طرح دارای مجوز به مساحت ۱۳۰ هزار و ۵۹۴ مترمربع شامل طرحهای نیروگاه خورشیدی، گلخانه سبزی و صیفی، واحد گاو شیری، پایانه حمل و نقل بار و کالا مورد بازدید قرار داد و میزان پیشرفت فیزیکی بر اساس شاخصهای مندرج در فرم مربوطه تعیین شد.
نظر شما