به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی دوستی در نشست با مدیران شرکت شهرکهای صنعتی استان هرمزگان اظهار کرد: در برنامه توسعه استان بر تکمیل زیرساختها و تعریف زنجیره بر روی مزیتهای نسبی تأکید داشتیم که بخش مهمی از آن با ایجاد ۷ شهرک صنعتی جدید که سه مجموعهی آن تا پایان سال به اتمام میرسد و همچنین توسعه ۲ شهرک صنعتی موجود محقق شده است.
وی نظم بخشی و جلوگیری از پراکندگی صنایع را مورد تأکید قرارداد و افزود: در ایجاد شهرکهای صنعتی جدید استان رویکرد عدالت محور منطبق بر محرومیت زدایی مدنظر بوده و مناطقی که شهرک نداشتند مثل بشاگرد، جناح و هشتبندی در برنامه قرار گرفتند.
دوستی تأمین زیرساختهای آب، برق و گاز برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای را جز اولویتهای برنامه توسعه استان برشمرد و ادامه داد: همه شهرکهای صنعتی ساخته شده سرمایهگذار دارند که علاوه بر تأمین زیرساختها در تسهیلات و کمکهای فنی و اعتباری از سرمایه گذاران حمایت از آنها را در تعهد خود میدانیم.
استاندار هرمزگان تمرکز بر نرم افزارها و ایجاد پلتفرمها را همزمان با توسعه شهرکهای صنعتی مهم خواند و گفت: لازم است در مقوله مهم بازاریابی و اتصال صنایع مادر به شهرکهای صنعتی تلاش بیشتری داشته باشیم تا انرژی و خوراک ارزان در طول زنجیره به طور پلکانی توزیع شود و رقابت واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ شکل بگیرد.
دوستی ضعف استان را نداشتن شهرک صنعتی ساحلی دانست و تأکید کرد: شهرکهای فعلی هرمزگان هیچ فرقی با استانهای کویری ندارند و برای رفع این نقیصه طراحی و مطالعات اولین شهرک صنعتی دریایی شروع شده تا صنایع شناورسازی و سازههای دریایی در آن مستقر شود.
نظر شما