به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدپناه صبح سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: رسانه انعکاس دهنده مشکلات مردم هستند و نیازهای جامعه را منعکس میکنند.
وی با اشاره به اینکه رسانه با رسالتی که دارد و با توجه به رشد فزاینده تکنولوژی، کوچکترین رویداد در مناطق دور افتاده منعکس میشود، افزود: رسانه باید درد جامعه را بشناسد و زبان گویای مردم باشد و به مسؤولان برساند.
وی اذعان کرد: کاهش آسیبهای اجتماعی از دردهای اصلی رسانه محسوب میشود و ستاد مبارزه با مواد مخدر به دلیل اهمیت حل مشکلات کارها و اقدامات بسیاری انجام میدهد که باید منعکس شود.
فعالیت پنج کمیته تخصصی برای مبارزه با مواد مخدر در کردستان
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان تصریح کرد: در پنج کمیته تخصصی مقابله، پیشگیری، درمان و مشارکتهای مردمی با همراهی دستگاهها و مؤسسات مردم نهاد که در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی مجوز دارند، برای مبارزه با مواد مخدر تلاش میکنند.
محمدپناه افزود: مبارزه با مواد مخدر باید مردمی شود تا کاهش مشکلات این حوزه را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه برای پیشگیری از مواد مخدر در استان تفاهمنامهای مختلفی با ادارات استان منعقد شده که یکی از این تفاهمنامهها با آموزش و پرورش منعقد شده است.
وی اذعان کرد: در ۳۰ درصد از روستاها باید در سال جاری کانون یاریگران زندگی راه اندازی شود و تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز کل روستاهای استان باید این کانون را داشته باشند.
فعالیت کمپ ماده ۱۶ در سنندج
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان همچنین از راهاندازی کمپ ماده ۱۶ در سنندج خبر داد و گفت: این کمپ معتادان را جمعآوری و مورد غربالگردی قرار میدهند و هزینه درمان و ترک را شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بر عهده میگیرد.
محمدپناه اضافه کرد: تاکنون ۴۳ نفر از افرادی که در کمپ ماده ۱۶ تحت مراقبت بودهاند به خانواده بازگشتند و در کارگاه یا مکانهای مختلف نیز مشغول کار هستند.
۷۹ مرکز کاهش آسیب در کردستان فعال است
وی یادآور شد: ۷۹ مرکز کاهشآسیب در استان فعالیت دارد که ۱۰ مورد آنها دولتی و مابقی خصوصی است و افرادی که خودشان مشتاق ترک هستند با کمک خانواده به این مراکز برای دریافت دارو و کمک به ترک مراجعه میکنند.
وی اظهار کرد: تا زمانیکه همه جامعه بویژه خانوادهها به مسأله کاهش آسیبها کمک نکنند کار بخوبی پیش نمیرود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان ادامه داد: درراستای مبارزه با سوداگران مرگ ۴ هزار شهید در کشور تقدیم انقلاب شده است و برای مقابله با مافیای مواد مخدر، عمده فروش و خرده فروشها تلاشهای زیادی شده است.
۹۲ مؤسسه مردم نهاد کردستان در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند
محمدپناه با بیان اینکه ۹۲ مؤسسه مردم نهاد کردستان مجوز فعالیت در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دارند، اضافه کرد: برگزاری جلسات متعدد با شوراها توسط سمنها انجام میشود.
وی از انجام اقدامات پژوهشی، ملی و استانی خبر داد و اعلام کرد: کارهای پژوهشی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و جمعآوری معتاد متجاهر در حال انجام است.
وی کردستان را پاکترین استان کشور در حوزه مبارزه با مواد مخدر دانست و اضافه کرد: بیشترین ماده مصرفی در کردستان تریاک و مشتقات با ۳۴ درصد است و همچنین ۲۴ درصدشیشه، هروئین ۲۱ درصد، ۱۲ درصد حشیش وسایل مواد هشت درصد مصرف میکنند.
نظر شما