به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحمانیان عصر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، رسالت اصحاب رسانه را انعکاس مطالبات مردم عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی جهرم تلاش کرده ارتباط و تعامل خوبی با اصحاب رسانه شهرستان داشته باشد و در این راستا از پیشنهادات و نظرات آنان نیز استقبال میکند.
وی مجموعه علوم پزشکی جهرم را یک نهاد با وسعت بی شمار دانست و افزود: این مجموعه با برخورداری از سه هزار و ۲۰۰ پرسنل و ارائه خدمات گسترده، قطعاً با کاستیهایی نیز مواجه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی این شهرستان را افراد غیر بومی تشکیل میدهند، عنوان کرد: این مهم در نوع خود نقطه قوتی برای شهرستان بوده که جهرم را نسبت به سایر شهرستانها متمایز کرده است.
وی بزرگترین سرمایه دانشگاه را نیروی انسانی آن دانست و عنوان کرد: هر چه به امکانات روز مجهز بوده اما از نیروی کارآمد برخوردار نباشیم کار به جایی نخواهیم برد.
رحمانیان همچنین به مطالبات پرستاران نیز اشاره کرد و آن را حق مسلم شأن دانست و گفت: با وجود مشکلات عدیده ای که بر سر راه پرستاران است اما آنها با نجابت تمام بر سر کارشان حضور پیدا کرده و به مردم خدمت رسانی میکنند.
وی با اشاره به اینکه رفع برخی از مشکلات پرستاران از اراده دانشگاه خارج است، عنوان کرد: اگرچه ما به نوبه خود مشکلات قشر پرستار را منعکس کردهایم اما امیدواریم رئیس جمهور جدید که خود از قشر پزشکان بوده و از مشکلات پرستاران به خوبی آگاهی دارد چاره جویی و گره گشایی کند.
رحمانیان با اشاره به اقداماتی که در سطح استان و کشور انجام شده گفت: البته باید بگویم همین حالا تصمیمات بسیار خوبی در سطح کشور و استان گرفته شده که قطعاً با استقرار دولت جدید و عملی شدن آنها بسیاری از خواستههای پرستاران عزیز برآورده خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به گلایه مردم از سیستم نوبت دهی کلینیکهای درمانی، به مراجعه روزانه بیش از ۲ هزار نفر بیمار به مراکز درمانی جهرم اشاره کرد و گفت: اگرچه کمبود پزشکان متخصص و تقاضای بسیار بالای مردم برای گرفتن نوبت سیستم نوبت دهی را گاهی با اختلال مواجه کرده اما دانشگاه از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نکرده است.
رحمانیان با اشاره به اینکه برای رفع مشکل سیستم نوبت دهی راههای مختلفی را امتحان کرده است، گفت: همکاران آی تی به صورت شبانه روزی در حال رصد این نرم افزار هستند.
وی ادامه داد: تمام تلاشمان این بوده که راههای سوءاستفاده را به روی کسانی که از تکنولوژی و دانش بیشتری در این زمینه برخوردارند، ببندیم. اما متأسفانه بخاطر درآمد بسیار زیادی که این ماجرا برای آنها ایجاد کرده، راههای دیگری را ابداع میکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم افزود: اما مهمترین دلیلی که باعث ایجاد مشکل در گرفتن نوبت میشود، همان عدم تناسب بین عرضه و تقاضاست. این مهم در مورد برخی رشتهها و به طور خاص بعضی از متخصصین، بیشتر صدق میکند.
رحمانیان تاکید کرد: ما این آمادگی را داریم اگر فرد یا مجموعهای بتواند مشکل سیستم نوبت دهی را حل کند آن را به بخش خصوصی واگذار کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به مسئله اخذ زیر میزی توسط برخی پزشکان نیز گفت: رفع این معضل نیازمند یک نسخه استانی و کشوری است.
رحمانیان در عین حال گفت: مردم در صورت مشاهده موارد مشابه ضمن شکایت به سامانه ۱۹۰ آن را جهت بررسی و اقدام به بازرسان گزارش دهند.
نظر شما