به گزارش خبرنگار مهر، چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی از ۲۴ الی ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایشهای رازی برگزار شد.
در این رویداد علمی و صنفی، بیش از ۲۰۰۰ داروساز در سخنرانیهای بازآموزی شرکت کردند.
سخنرانیهای بازآموزی روز اول
شعله ابراهیم پور متخصص داروسازی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی البرز، در سخنرانی یا موضوع تجویز و منطقی دارو در اختلالات جنسی، نکاتی را برای شرکت کنندگان در همایش ارائه داد.
مهدی محمدی متخصص داروسازی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی البرز، در سخنرانی با موضوع تجویز و مصرف منطقی دارو در اختلالات جنسی مردان، به طرح چالشهای این مبحث علمی و پزشکی پرداخت.
سخنرانیهای بازآموزی در همایش داروسازی، در نوبت عصر با سخنرانی شعله ابراهیم پور متخصص داروسازی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی البرز ادامه یافت.
موضوع سخنرانی وی، مدیریت عوارض داروهای مورد استفاده در درمان ناباروری زنان است.
سخنرانیهای بازآموزی روز دوم
دومین روز از برگزاری چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی، با سخنرانیهای بازآموزی ادامه پیدا کرد.
تجویز و مصرف منطقی فرآوردههای مورد استفاده در درمان سنگهای کلیه؛ اولین سخنرانی روز دوم بود که دکتر سیمین دشتی متخصص داروسازی بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای حاضران انجام داد.
تجویز و مصرف منطقی محلولهای تزریقی با حجم بالا (سرمها)، سخنرانی بود که دکتر سیمین دشتی متخصص داروسازی بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برای شرکت کنندگان در همایش ارائه داد.
رویکرد کیس محور به تداخلات رایج دارویی در بیماریهای قلبی و عروقی، سخنرانی سوم در بخش اول از روز دوم همایش داروسازی بود که توسط دکتر سها نمازی متخصص داروسازی بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارائه شد.
سخنرانیهای بازآموزی روز پایانی همایش داروسازی
سلسله سخنرانیهای بازآموزی در روز پایانی چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی نیز ادامه داشت.
در روز سوم و پایانی، موضوع سخنرانیها عبارت بودند از تجویز و مصرف منطقی دارو در ناخوشیهای شایع گوارشی، تجویز و مصرف منطقی دارو در ناخوشیهای شایع چشم و گوش، تجویز و مصرف منطقی دارو در اختلالات رایج در دوران بارداری و شیردهی و سخنرانی آخر بازآموزی، تجویز و مصرف منطقی دارو در ناخوشیهای شایع عضلانی اسکلتی بود.
امید سبزواری رئیس انجمن متخصصین علوم دارویی، در حاشیه روز پایانی همایش داروسازی، در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از وظایف انجمنهای علمی، افزایش دانش و مهارت دانش آموختههای رشته مربوطه است. در همین راستا، تلاش ما در انجمن این است که دانش و مهارت دانش آموختگان رشته داروسازی و پزشکان را با برگزاری این قبیل بازآموزیها، در مقابل بیماریهای شایع، بیماریهای واگیر و غیرواگیر افزایش دهد.
وی افزود: بازخوردی که ما از شرکت کنندگان در همایش داروسازی داشتیم، این بود که مطالب ارائه شده مورد رضایت آنها بوده و استفاده مفید را از برنامههای بازآموزی برده اند.
چهل و ششمین همایش ملی روز داروسازی در روزهای ۲۴ الی ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در مرکز همایشهای رازی برگزار شد.
نظر شما