عطاء الله کاویان در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود ۴۸۷ کیلومتر نوار ساحلی در استان از معرفی ۳۳ نقطه برای اجرای طرح سالمسازی دریا در استان خبر داد و گفت: همچنین شناگاه هایی در قالب پلاژهای خصوصی، تفرجگاههای ساحلی دولتی و غیردولتی نیز در استان فعال است.
وی به طرح پایش از شناگاه ها اشاره و اضافه کرد: در این طرحها الزامات زیست محیطی و بهداشتی باید مورد توجه قرار گیرد و از این رو پایش مشترکی توسط محیط زیست و مرکز بهداشت انجام میشود.
وی درجه بندی شناگاه ها و تعیین وضعیت آلودگی آنها، رتبه بندی و تعیین رنگ پرچم جهت پرچم گذاری در مناطق ساحلی برای اعلام وضعیت کیفی سواحل را از طرحها ذکر کرد و گفت: در سال جاری تعداد ۱۱۷ مورد پایش نمونه برداری از شناگاه های استان صورت گرفته است.
کاویان گفت: نتایج بررسیها نشان میدهد که نیمی از شناگاه های استان در وضعیت خوبی بوده و پرچم آبی دارند و حدود ۳۰ درصد از شناگاه ها به لحاظ نتایج میکروبی آب شناگاه در حد استاندارد بوده اما به لحاظ بازرسیهای محیطی (وضعیت حمام، دوش و …) نامناسب و با توجه به ماتریس ارزیابی شناگاه ها دارای پرچم زرد هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران یادآور شد: حدود ۲۰ درصد از شناگاه ها هم به لحاظ نمونه برداری و هم بازرسیهای محیطی شرایط مطلوبی نداشته و نیاز به مدیریت داشته و فاقد پرچم هستند.
نظر شما