۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۵۹

مدیر درمان تأمین اجتماعی هرمزگان خبر داد؛

پرداخت ۶۵ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج

پرداخت ۶۵ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج

بندرعباس- مدیر درمان تأمین اجتماعی هرمزگان اعلام کرد: پرداخت ۶۵ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس مؤمنی با اعلام این خبر اعلام کرد: در دولت سیزدهم، ۳۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای حمایت از زوج‌های نابارور در هرمزگان هزینه شده است که این طرح بر اساس دستورالعمل حمایت از زوج‌های نابارور که در دولت سیزدهم مصوب شده، اجرا می‌شود و تاکنون ۱,۳۷۵ پرونده برای زوج‌های نابارور تشکیل شده است.

وی توضیح داد: در این طرح، چهار خدمت اصلی شامل «آ یو آی»، «آی وی اف»، «میکرو انجکشن» و «فِت یا انتقال جنین یخ‌زده» ارائه می‌شود. ۹۰ درصد هزینه‌های زوج‌ها در مراجعه به مراکز دولتی، ۷۰ درصد هزینه‌ها در مراکز خصوصی، و ۹۰ درصد هزینه‌ها در مراکز عمومی غیردولتی پرداخت می‌شود. بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی هرمزگان می‌توانند با مراجعه به مرکز ناباروری بیمارستان شهید محمدی بندرعباس از این خدمات بهره‌مند شوند.

مؤمنی افزود: افرادی که شامل حمایت درمانی ناباروری می‌شوند، دارای ناباروری اولیه و ثانویه هستند. ناباروری اولیه به زوج‌هایی اطلاق می‌شود که پس از یک سال تلاش برای بارداری بدون پیشگیری، موفق به بارداری نشده باشند؛ این مدت‌زمان برای بانوان بالای ۳۵ سال، شش ماه است. ناباروری ثانویه نیز به زوج‌هایی گفته می‌شود که یک فرزند دارند و با مشکل باروری مواجه هستند. درمان بانوان نابارور تا سن ۴۹ سالگی در تعهد تأمین اجتماعی است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی هرمزگان در ادامه افزود: بر اساس طرح حفاظت مالی که از اسفند ۱۳۹۹ اجرا شده، هزینه بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی برای تمامی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در شهرستان‌هایی که فاقد مراکز ملکی هستند، پرداخت می‌شود. همچنین، هزینه بستری بیماران ۶۵ سال و بالاتر در تمامی بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی، حتی در شهرستان‌هایی که دارای مرکز ملکی هستند، نیز پرداخت می‌شود.

وی افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون در استان هرمزگان، ۶۴,۷۴۴ پرونده مشمول طرح تشکیل شده و بیماران به‌صورت رایگان بستری شده‌اند که مبلغ ۲۵۵ میلیارد و ۸۷۹ میلیون ریال هزینه شده است. بیمه‌شدگان دارای بیمه تکمیلی و یا تحت پوشش بیمه مشاغل آزاد از این طرح مستثنی هستند.

مؤمنی تأکید کرد: بیمه‌شدگان ۶۵ ساله و بالاتر می‌توانند در تمام بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی سراسر کشور به صورت رایگان از خدمات بستری بهره‌مند شوند. این طرح با هدف کاهش هزینه درمان افراد بالای ۶۵ سال تحت پوشش تأمین اجتماعی، حفظ کرامت و شأن مستمری‌بگیران و بیمه‌شدگان و توزیع عادلانه منابع انجام می‌شود. بر اساس طرح حفاظت مالی که از اسفندماه ۱۳۹۹ اجرا شده، هزینه بستری در مراکز دولتی و دانشگاهی برای تمامی بیماران بیمه‌شده تأمین اجتماعی که در شهرستان‌های فاقد مراکز ملکی سکونت دارند، پرداخت می‌شود.

وی گفت: همچنین، هزینه بستری بیماران ۶۵ سال و بالاتر در کلیه بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی، حتی در شهرستان‌های دارای مرکز ملکی نیز پرداخت می‌شود.

مؤمنی بیان کرد: ۱۰۰ درصد هزینه درمان بیماران خاص شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی، اوتیسم، ام اس و پروانه‌ای رایگان است. در هرمزگان برای ۶۸۴ بیمار خاص پرونده تشکیل شده و مبلغ ۶۵ میلیارد ریال هزینه شده است. همچنین، هزینه درمان بیماران رادیوتراپی و شیمی‌درمانی که به مراکز دولتی مراجعه می‌کنند، به‌صورت کامل توسط سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی افزود: بیمارستان خلیج فارس بندرعباس از سال ۱۴۰۱ اجرای طرح بهسازی سه بخش به مساحت ۱۸۳۰ متر مربع و به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال را آغاز کرده و در هفته تأمین اجتماعی امسال به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6200279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha