به گزارش خبرنگار مهر، سید علی علوی پیش از ظهر سه شنبه در نشست مشترک، با رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اظهار کرد: ارتقای آموزشهای مهارتی و حرفهآموزی برای هر قشر از جامعه میتواند در ایجاد اشتغال اثر گذار باشد.
وی با بیان اینکه دانشآموزان با نیازهای ویژه نیز با آموزشهای مهارتی میتوانند به عنوان نیروی کار ماهر تربیت شوند، افزود: این اقدام میتواند اعتماد به نفس دانشآموزان با نیازهای ویژه را در جامعه بالا ببرد و زمینه ورود آنها به بازار کار را فراهم کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای کردستان یادآور شد: توانمندسازی مهارتی دانش آموزان با نیاز ویژه میتواند انگیزه و نگرش آنها را در ورود به جامعه و فعالیتهای اجتماعی و شغلی فراهم کند.
لزوم تربیت نیروی کار ماهر براساس سند تحول بنیادین
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان نیز در این نشست تعامل و همکاری بین دو دستگاه را عامل پیشبرد اهداف خواند و گفت: در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد موردتاکید است.
طالب محمدی افزود: ارتقا سطح آموزشهای مهارتی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه لازم است و برای تحقق آن نیاز به همکاری ادارهکل آموزش فنی و حرفهای است.
وی خودباوری و خوداتکایی را از محوری ترین اصول تربیتی دانش آموزان برشمرد و اعلام کرد: لازم است در آموزش و تربیت دانش آموزان این اصول مورد توجه قرار گیرد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان هدف و مأموریت اصلی آموزش دانش آموزان استثنایی را فراهم کردن زمینه لازم برای آموزش مهارتهای زندگی و شغلی دانست و اضافه کرد: صرفاً تحصیل و طی مدارج دانشگاهی نمیتواند کمکی به پیشرفت آنها کند.
نظر شما