یوسفی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اربعین برای کردستان مایه خیر و برکت است و مردم کردستان و شهر مریوان مردمانی خوب و مهماننواز هستند که در بحث تغذیه، اسکان، استقبال و حتی بدرقه، ترابری و بحث فرهنگی با دل و جان در صحنه حاضر شدند و با عشق و علاقه و ایمان به این موضوع نگاه کردند.
رئیس ستاد عتبات عالیات استان کردستان افزود: اربعین سرور و سالار شهدا مانند سالهای قبل در کردستان خدمات خوبی به زوار ارائه شد و حتی قبلاً هم در بحث تردد زوار برای رفتن به مهران مردم ما مهماندار خوبی برای زوار شهرهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، قزوین و زنجان و شهرهای شمالی بودند و مردم کردستان همیشه آمادگی پذیرایی از زوار را داشتند.
یوسفی با اشاره به خدمات انجام شده در کشور عراق عنوان کرد: در کشور همسایه و اقلیم برای هماهنگی با بحث تردد زوار زحمات بسیاری کشیده شد که جای تقدیر دارد و امسال هیچ مشکلی در این مورد نداشتیم.
وی بیان کرد: در بحث عبور و مرور از مرز باشماق امور آسان و تسهیل یافته و تا ۶ شهریور کرایه رفت و برگشت از مرز تا سلیمانیه رایگان است.
رئیس ستاد عتبات عالیات کردستان به وضعیت زیرساختها و اقدامات انجام شده که به برکت اربعین در کردستان انجام شده است پرداخت و اظهار کرد: در مرز باشماق علیرغم اینکه سه سال فعالیتها آغاز شده اما بازرسیهای خوبی انجام شده، زیرساختها همگی بنیادی و خوب بوده و در کل اقدامات توسعهای ارزشمندی به برکت اربعین صورت گرفته است.
یوسفی اظهار کرد: در کردستان ۷۲ موکب داریم که با پشتیبانی مردم برپا شدند و ۴ موکب در کربلا و ۲ موکب در اقلیم برپا است.
وی خاطرنشان کرد: فلسفه اربعین کار فرهنگی است و موکبهای ما در سطح عالی اقدام فرهنگی انجام دادند و تکیه کسنزانی در اقلیم بسیار عالی خدمت ارائه دادند.
رئیس ستاد عتبات عالیات تصریح کرد: در مریوان ۲۶ موکب داشتیم که ۱۴ مورد آن در مرز مستقر است.
مردم کردستان برای خدمت به زائران تلاش میکنند
یوسفی افزود: ما شاهد و مکلف به بیان حقایق هستیم و باید تصویر خدمات مردم کردستان به حق ادا شود که این مردم از مال و جان برای زوار در موکبها خدمات ارائه دادند.
وی افزود: در حد فاصل شهر سنندج، سه راهی مریوان و تا رسیدن به شهر مریوان ۴ موکب مردمی بدون یک ریال دریافت هزینه و تنها با هزینه خود مردم بنا شده و در یکی از روستاها یک نفر به تنهایی اقدام به برپایی موکب کرده است.
رئیس ستاد عتبات عالیات ادامه داد: مردم و ماموستاهای روستاهای اطراف در آمادگی برای اسکان زوار، رستوراندارهای بین راهی و همه اعلام آمادگی کردند که این بیانگر محبت اهل بیت رسول الله است که در قلب مردم شریف اهل سنت وجود دارد.
یوسفی عنوان کرد: مهماننوازی این مردم قابل قیاس نیست و درک اینکه مردم از اینکه وجود موکبها و تردد زوار مایه خیر و برکت و تخصیص اعتبارات و اجرای زیرساختهای خارج از تخصیص استانی است و تکمیل کننده طرحهای ارزشمند است.
وی بیان کرد: در اجرای زیرساختی مریوان در این سه سال سبقت گرفته و بحث گردشگری غنی هم که استان دارا است خود گواهی برای تشویق بیشتر زوار به انتخاب مرز باشماق خواهد بود که یک کار رسانهای خوب را میطلبد.
نظر شما