پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶

فرماندار شهرستان خرامه:

توانمندی، انضباط کاری و رضایت مردم ویژگی‌های کارمند نمونه است

توانمندی، انضباط کاری و رضایت مردم ویژگی‌های کارمند نمونه است

خرامه- فرماندار شهرستان خرامه در مراسم تجلیل ازکارمندان نمونه خرامه گفت: توانمندی، انضباط کاری و رضایت مردم ازویژگی‌های کارمندان نمونه است و باید مدیران اجرایی به این موضوع توجه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، کرم اله رنجبر عصر چهارشنبه در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه دستگاه‌های اداری شهرستان خرامه و گرامیداشت هفته دولت با بیان اینکه کارمندان نمونه در شاخص‌های ارزیابی بر اساس تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توانسته‌اند گام‌های مؤثری بردارند، گفت: توانمندی، انضباط کاری و رضایت مردم از ویژگی‌های کارمندان نمونه است و لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی به این ویژگی‌های کارمندان خود دقت نظر داشته باشند.

وی ادامه داد: کارمندان می‌بایست وقت، امکانات، استعدادها و توانایی‌های خود برای اعتلای نظام و دولت اسلامی استفاده وبا تکریم ارباب رجوع نمره برتری و شایستگی خود را به نمایش بگذارید.

رنجبر افزود: همه کارمندان دولت شایسته تقدیر هستند و لذا این افراد نمونه‌های ادارات هستند که مدیران دستگاه بر اساس آیتم‌های ارزشیابی مورد ارزیابی قرار داده و معرفی شده‌اند.

فرماندار خرامه تصریح کرد: ایجاد انگیزه از اهداف این‌گونه مراسم است که امید است مدیران دستگاه‌های اداری در طی سال و نیز در روز کارمند تجلیل از همکاران خود را در دستور برنامه‌های خود قرار دهند.

کد خبر 6210050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha