به گزارش خبرنگار مهر، سید وحید حسینی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت از بهرهبرداری ۸۱ پروژه بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با اعتبار ۱۰ هزار و ۷۰ میلیارد ریال در هفته دولت امسال خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۹ پروژه در حوزه بهداشتی ۳۳ پروژه در حوزه درمان ۵ مورد آموزشی و رفاهی ۹ پروژه تجهیزات پزشکی و ۵ مورد هم سایر پروژهها به بهرهبرداری خواهند رسید.
احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی بوستان شیراز، یکی از مهمترین پروژههای هفته دولت است که حسینی به آن اشاره کرد و گفت: بزرگترین بخش مسمومیتهای جنوب کشور تا ماه آینده در این بیمارستان راه اندازی خواهد شد.
تکمیل بیمارستان شماره ۲ شهر مرودشت و بیمارستان دوم داراب از دیگر پروژههایی بود که رئیس دانشگاه شیراز به آن اشاره کرد و گفت: هر دو پروژه در مراحل پایانی قرار دارند و تا پایان سال به بهرهبرداری خواهند رسید.
حسینی در ادامه به بخشی از دستاوردهای حوزه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه پژوهش در سال ۱۴۰۰ رتبه ششم کشور را دارا بود اما اکنون و با وجود اینکه این دانشگاه ۹۵۴ عضو هیأت علمی دارد با این ظرفیت به رتبه سوم ارتقا یافته است.
وی توسعه فعالیت بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خصوصاً با نگاه به آسیای میانه را از دیگر دستاوردها برشمرد و اظهار کرد: این امر طی سالیان اخیر به جد در دستور کار قرار گرفت و دفتر دانشگاه تاجیکستان به بهرهبرداری رسید که فعالیت در این منطقه از آسیا با محوریت این دفتر دنبال خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به حضور دانشجویانی از کشورهای تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان و … در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: با آرژانتین، روسیه، یمن و قزاقستان نیز تفاهم نامه و قراردادهایی در حوزه آموزش، بهداشت و درمان منعقد شده است.
حسینی همچنین به کسب جایزه ملی کیفیت و تجهیز و راهاندازی مجموعه پیشرفته بالینی ۲ در استان فارس اشاره و عنوان کرد: چندین مجوز برای رشتههای فوق تخصصی و دکترا و ایجاد تنها گروه هوش مصنوعی در شیراز طی سالیان اخیر در فارس ثبت و دانشجو نیز گرفته شد که در حال تحصیل هستند.
۲۳ اختراع ملی و بینالمللی در حوزه سلامت از دیگر مواردی بود که حسینی به اشاره کرد و افزود: رتبه اول کشوری در برگزاری همایشهای علمی بینالمللی نیز به دانشگاه علوم شیراز رسید.
به گفته وی قرار گرفتن ۴۷ پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در فهرست پژوهشگران پر استناد ۲ درصد جهان از دیگر افتخاراتی است که این دستاورد اعتباری ویژه به فعالیت این دانشگاه میبخشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر تعیین تکلیف مراکز بستر درمان یا بیمارستان ۱۰ تختخوابی که در برخی از شهرستانهای استان فارس تأسیس و برخی همچنان بلاتکلیف ماندهاند گفت: متأسفانه در برخی دولتهای قبل طرحی با عنوان مراکز بستر درمان تصویب شد که بدون نگاه به قانون و مقررات تأسیس بیمارستانها، تعداد جمعیت منطقه مذکور و یا حتی امکان حضور کادر درمان در این مراکز کلنگزنی و ساخته شد که اکنون برخی در حال انجام فعالیت و خدمت رسانی هستند و تعدادی همچنان نیمهکاره رها شدند که قطعاً باید ساز و کار جدی برای آنها در نظر گرفت چرا که در مناطق زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت امکان تأسیس بیمارستان با شرایط مناسب وجود ندارد.
مطالبات کادر درمان و پرستاران پرستاران از مواردی بود که حسینی در این خصوص توضیحاتی ارائه داد و گفت: مطالبات کادر درمان و پرستاران تا پایان بهمن ماه سال گذشته پرداخت شده اما مطالبات آنها به حق بوده و پیگیری آن بر ما لازم و ضروری است به همین منظور مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای تصفیه یک ماه مطالبات آنها در نظر گرفته شده که به زودی به حسابشان واریز خواهد شد.
نظر شما