فرزام بیدارپور در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خدمات آزمایشگاهی یکی از نیازهای مردم است که دسترسی به آن زمینه ایجاد سلامت و بهداشت مردم را فراهم میکند.
وی با اشاره به وجود ۸۳ آزمایشگاه تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: این آزمایشگاه در زمینههای مختلف به مردم خدمات ارائه میدهند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به هزینهبر بودن و صرف زمان زیاد برای ساکنان مناطق دور دست و صعبالعبور وجود آزمایشگاه سیار در استان کردستان یک ضرورت بود و بر همین اساس این آزمایشگاه بهداشت در استان راهاندازی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: این آزمایشگاه سیار دارای امکانات سانتریفیوژ، فتومتری، میکروسکوپ، منبع ذخیره برق، و مواد مصرفی است.
بیدارپور یادآور شد: آزمایشگاه سیار میتواند در مواقع ضروری خدمات خود را به مناطق کم برخوردار استان ارائه دهد.
وی تصریح کرد: وجود آزمایشگاه سیار در کردستان به تقویت نظام شبکه آزمایشگاههای بهداشت استان کمک میکند و میتواند در زمان وقوع اپیدمیها، طغیانهای احتمالی، بلاهای طبیعی، خدمات آزمایشگاهی و سایر موارد مورد نیاز به مردم خدمترسانی کند.
وی اضافه کرد: خودروی آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی کردستان به صورت ون بنز در صورت اعلام موارد اورژانسی در استان فعالیت میکند.
نظر شما