حجتالاسلام مهدی تقیزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول خدمت تمامی مسلمانان جهان، با بیان اینکه امروز باید تاریخ را برای جوانان و نسل امروز بازخوانی کرد، اظهار کرد: با عنایت به مغایرت کامل و آشکار اقدام سفیر استرالیا در تهران با اصول و مبانی دینی، فطرت انسانی، موازین اخلاقی و فرهنگ و تاریخ ایران اسلامی عزیز و جسارت وقیحانه به مسلمان کشور میزبان، این اقدام خلاف عرف و اخلاق و رفتار غیرحقوقی است.
امام جمعه سرخرود افزود: سفیر استرالیا را باید در دفاع از همجنسگرایی و عدم احترام به قوانین اسلامی و قوانین داخلی کشور به شدت محکوم کرد و از وزارت خارجه مصرّانه میخواهیم مطابق موازین حقوقی و اسلامی، برخورد مناسب و قاطعی داشته باشد.
حجتالاسلام تقیزاده با اشاره به اینکه جهاد همیشه ادامه دارد، یک روز با جنگ نظامی و یک روز در عرصه جنگ نرم و فضای مجازی، عنوان کرد: امروز یکی از اصلیترین وجوه حسینی بودن، حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین و مبارزه با صهیونیسم جهانی است، باید تاریخ را برای جوانان و نسل امروز بازخوانی کرد تا سیاست تطهیر پهلوی و دشمنان خنثی و به فراموشی سپرده نشود.
وی در خصوص قیام خونین ۱۷ شهریور که برای همیشه در تاریخ ثبت شد و حضرت امام (ره) از آن بهعنوان ایامالله یاد کردند، گفت: قیامی که نشأت گرفته از سرکوب و استبداد پهلوی بود، قیامی که در اعتراض به واقعه سینما رکس آبادان و جشنهای ۲۵۰۰ شیراز و ظلم بود و در همه این سرکوبها ردپای آمریکا و اسرائیل و انگلیس دیده میشود.
امام جمعه سرخرود ادامه داد: در طول تاریخ هر جا که حرکتی به نفع مردم بود، استکبار به کمک مزدوران خود سعی کرد آن را سرکوب کند، از کودتای ۲۸ مرداد گرفته تا جریانات انقلابی و تا به امروز ادامه دارد؛ استکبار به کمک مزدوران داخلی و خارجی و منافقین دائماً سعی دارد به این نظام ضربه بزند، چراکه این نظام خاریست به چشم تمام زورگویی و ظلم آنها در منطقه و جهان.
حجتالاسلام تقیزاده بیان داشت: این بیداری که از انقلاب اسلامی در منطقه شروع شد، امروز به تمام منطقه از یمن و عراق و لبنان و فلسطین نفوذ کرده و مطمئناً تا برچیده شدن بساط آنها و نابودی اسرائیل ادامه خواهد داشت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این اتحاد و انسجامی که در مقاومت شکل گرفته از ناتوی آنها قویتر است چراکه براساس اعتقاد و ایمان شکل گرفته و تحت رهبری امامین انقلاب گسترش پیدا کرده است.
نظر شما