پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۱۷ شهریور ۱۴۰۳، ۱۲:۴۰

مدیر کل نوسازی مدارس استان همدان خبر داد:

اجرای طرح شهید روح اله عجمیان در مدارس کم برخوردار استان همدان

اجرای طرح شهید روح اله عجمیان در مدارس کم برخوردار استان همدان

همدان ـ مدیرکل نوسازی استان همدان از اجرای طرح‌ شهید عجمیان ۲ با هدف بهسازی و شاداب سازی مدارس مناطق کم‌برخورداراستان همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با حضور مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش و نیروهای جهادی توزیع ۴۰ تن رنگ جهت اجرای طرح شهید عجمیان در مناطق کم برخوردار استان همدان صورت پذیرفت.

توسعه و تجهیز مدارس استان همدان بمنظور اجرای طرح شهید روح اله عجمیان توزیع بیش از ۴۰ تن رنگ جهت استفاده در سطح مدارس استان با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و ادارات تابعه مراسمی برگزار گردید.

مدیر کل نوسازی مدارس استان همدان در حاشیه این مراسم گفت: قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، طرح‌های مختلفی برای شاداب‌سازی، تعمیرات کلاس‌های درس و ساخت و نوسازی سرویس‌های بهداشتی را در دستور کار دارد و طرح شهید عجمیان گفت طراوت خاصی به مدارس داده است.

حمید شیرازیانی اعتبار طرح مذکور را ۶ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان عنوان نمود و افزود: از این مبلغ که از محل اعتبارات ملی بوده ۹۰۰ میلیون تومان در فاز اول جهت خرید رنگ صورت پذیرفته و امروز به مدارس مناطق محروم استان توزیع گردید.

وی با اشاره به اینکه فاز دوم این طرح نیز طی هفته آتی انجام خواهد گرفت یادآور شد: ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نیز بابت بازسازی, شاداب سازی و تهیه تجهیزات آموزشی در نظر گرفته شده که به مدارس کم برخوردار استان توزیع خواهد شد.

کد خبر 6217602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha