به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباسنژاد در تشریح عملکرد پنج ماهه بخش ریلی بندر شهید رجایی با اشاره به افزایش ۲۱۰ درصدی در حوزه ترانزیت ریلی اظهار کرد: این بندر با ثبت عملکرد دو میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۶۹ تنی تخلیه و بارگیری از واگن نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۵.۲۲ درصدی داشته است.
وی ادامه داد: این بندر به عنوان بزرگترین بندر تجاری و دروازه تجارت بینالمللی کشور در راستای ایفای نقش حیاتی خود در فرآیند گردش کالا و تجارت با انجام اقداماتی از جمله تخصیص خطوط ریل اختصاصی برای تخلیه مواد نفتی، کود پتاس و مواد فله و معدنی، راهاندازی گمرک ریلی موفق به ثبت عملکرد ۴۵۵ هزار و ۱۳۹ تُن تخلیه و بارگیری کالاهای ترانزیتی شده است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی ادامه داد: این بندر با ثبت عملکرد دو میلیون و ۱۴۳ هزار و ۵۶۹ تنی تخلیه و بارگیری از واگن نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۵.۲۲ درصدی داشته است.
عباسنژاد همچنین یکی از طرحهای مهم در بندر شهید رجایی را توسعه راهآهن و تقویت اتصال ریلی شامل خطوط و ایستگاه مانوری اعلام کرد.
وی در بخش دیگری میزان جابهجایی کالای اساسی از طریق خطوط ریلی بندر شهید رجایی در پنج ماهه امسال را نیز چهار هزار و ۷۸۴ تُن اعلام کرد که عمدهترین این کالاها گندم که از طریق شبکه ریلی از مبدا بندر شهید رجایی به سراسر کشور حمل شده است.
گفتنی است؛ بندر شهید رجایی با طول خط ریلی ۶۴ کیلومتر، ظرفیت پذیرش، تخلیه و بارگیری انواع کالاها را دارد. در حال حاضر ۱۸ محوطه اختصاصی ریلی نیز در این بندر فعال است.
نظر شما