به گزارش خبرنگار مهر، علی فیروزی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد عصر یکشنبه در هفتمین جشنواره سماق که در سالن شهید دکتر چمران این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با هدف معرفی و شناساندن بیشتر محصول ارزشمند سماق برگزار شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد بررسی راهکارهای افزایش سطح زیر کشت سماق در منطقه و جلوگیری از خام فروشی را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و افزود: در این همایش جدیدترین مقالهها و تحقیقات انجام شده درباره خواص غذایی و دارویی سماق نیز توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه ارائه شد.
گناباد دارای بیشترین سطح زیرکشت سماق کشور است
فرماندار گناباد نیز در این همایش به ظرفیتهای زیاد بخشهای اقتصادی و کشاورزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: برخورداری از بیشترین سطح زیرکشت سماق در کشور از جمله مهمترین ظرفیتهای کشاورزی شهرستان گناباد است.
رضا نصیری، ایجاد واحدهای فرآوری و بستهبندی در بخش کشاورزی از جمله برای محصول سماق را ضروری دانست و تصریح کرد: با ایجاد و توسعه صنایع بسته بندی و فرآوری ضمن افزایش ارزش افزوده تولیدات بخش کشاورزی و دامی، رونق اقتصادی نیز در این بخش افزایش مییابد.
وی فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی و دامی را موجب ارتقای جایگاه شهرستان گناباد در بازارهای رقابتی صادراتی داخلی و خارجی دانست.
گفتنی است؛ شرکت کنندگان در این همایش در ادامه با حضور در روستای خانیک از توابع بخش کاخک شهرستان گناباد از نزدیک از اراضی زیر کشت سماق و برداشت این محصول بازدید کردند.
نظر شما