به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدحسین حسینی پیش از ظهر شنبه در مراسم عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه قم که در دفتر آیت الله نوری همدانی برگزار شد، اظهار کرد: امام علی (ع) در دهها خطبه نهج البلاغه به فضیلتهای نبی مکرم اسلام (ص) اشاراتی داشتهاند، از جمله اولین خطبه که میفرماید خداوند متعال پیامبران را به رسالت مبعوث کرد تا آن فطرت انسانی را بازگرداند.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: اصولاً تمام تعلیمات انبیا جنبه یادآوری دارد و قرآن هم میفرماید که «لَعَلَّهُمْ یَتَذَکَّرُونَ» چون ریشه همه تعلیمات انبیا در جان انسان و فطرت وی نهفته است.
وی ادامه داد: امیرالمومنین (ع) فرمودند که پیامبران آمدند تا نعمتها و فطرت از یاد رفته را زنده و تعالیم انبیا را یادآوری کنند و بشکافند.
حجت الاسلام حسینی قمی ابراز کرد: خداوند، رسول خدا را به پیامبری مبعوث کرد تا آن وعدهای که به همه انبیا و امتهای قبل داده بود، تحقق پیدا کند و نبوت به کمال برسد.
استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: امیرالمومنین (ع) سه ویژگی را برای وجود پیامبر اسلام بیان کردند که نخست، پیمان ایمان با خاتم النبیین است که خدای متعال از پیامبران گذشته گرفته بود.
وی اضافه کرد: ویژگی دوم هم این است که نام پیامبر در تورات و انجیل آمده و ویژگی سوم نیز کریم بودن ایشان است.
حجت الاسلام حسینی قمی تصریح کرد: ولادت خاتم النبیین همراه با کرامت بود و دو معنای ذیل این مساله در نهج البلاغه آمده که علائم کفر و ظلم با ولادت خاتم الانبیا از بین رفت.
استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: امروز که پیامبر به عالم دیدگان گشوده شدند، امیرالمومنین فرمودند که مردم در ملل و دینهای متفرقه بودند و با ولادت نبی مکرم مظاهر کفر از بین رفتند.
نظر شما