پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰

با انتشار ویدئویی؛

شروین حاجی پور از عفو و بخشودگی خود خبر داد

شروین حاجی پور از عفو و بخشودگی خود خبر داد

شروین حاجی پور با انتشار ویدئویی از پایان روند رسیدگی به پرونده خود خبر داد و گفت مورد عفو و بخشودگی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شروین حاجی پور با انتشار ویدئویی از پایان روند رسیدگی به پرونده خود خبر داد و اعلام کرد که پرونده او شامل عفو شده و کاملاً مختومه شده است.

وی گفت: خیلی ممنونم و تا ابد بدهکارم و فکر کنم هیچ وقت نتوانم جبران لطف کنم. از تمامی افرادی که در دستگاه قضا و خارج از دستگاه قضا تلاش کردند که اتفاقی نیفتد ممنونم.

پیش تر شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان ساری، شروین حاجی‌پور را بابت اتهام اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار به قصد برهم زدن امنیت کشور، به ۳ سال حبس محکوم کرده بود؛ این مجازات به عنوان مجازات اشد، قابلیت اجرا داشته است که پس از تجدیدنظرخواهی، شعبه «۴۲» دادگاه تجدیدنظر استان مازندران، یک سال و نیم از این حکم را به مدت ٢ سال تعلیق کرد.

کد خبر 6233993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha