به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی مختاری در خصوص کتاب تازه تألیف مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی اظهار کرد: کتاب اسرار زیارت توسط مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی به جهت تفحص در معنا و مفهوم زیارت و بررسی ابعاد متفاوت این امر تألیف و منتشر شده است. در این کتاب به ابعادی از زیارت که با وجود اشارههای روایی کمتر درباره آن گفتوگو شده و توجه شیعیان را به خود جلب کرده است پرداخته میشود و زوایای مختلف آن مورد بررسی قرار میگیرد.این کتاب توسط کارگروه محتوایی مؤسسه جوانان آماده شده است.
مدیر عامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی افزود: مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی با توجه به وظیفهای که در قبال نسل جوان معاصر دارد و نیز بایستههای گام دوم انقلاب که رهبر معظم بر آن تأکید فرمودند، خصوصاً مساله رشد اخلاق و معنویت، بر عهده خود دید تا در راستای شفاف سازی مفاهیم اخلاقی و تبیین فلسفه آن و نیز ارائه راهکارهای عملیاتی کاربردی گامی بردارد و دانش اخلاق را در قالبی نوین برای استفاده نسل جوان ارائه دهد.
وی تصریح کرد: کتاب اسرار زیارت قدمی در مسیر تبیین زیارت است که در بین شیعیان به واسطه ارادت آنان به ائمه اطهار رواج دارد و با نگاهی نو به مساله زیارت میپردازد.این کتاب ویژه مخاطب نوجوان و جوان است.
مختاری بیان کرد: کتاب «اسرار زیارت» از تازههای نشر برترین آرزو است که با استحکام محتوایی، نگارش روان و صفحه آرایی زیبا، قدمی در راستای شفاف سازی مفاهیم اخلاقی و تبیین فلسفه آن و نیز ارائه راهکارهای عملیاتی کاربردی، ویژه نسل جوان معاصر است. این کتاب در ۱۰۱ صفحه با تعریفِ نام زیارت آغاز میشود و قدم به قدم نکاتی را برای داشتن یک «زیارت» واقعی به مخاطب میآموزد.
مدیر عامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی عنوان کرد: در روایات شیعی، زیارت دارای مفهومی بسیار گسترده و پرمعناست به طوری که آن را نمیتوان در چند کتاب و نوشته خلاصه کرد. در باب اسرار زیارت سخن به قدری فراوان است که اگر درباره آن صدها صفحه نگاشته شود باز هم تمامی ندارد. در روایات شیعی، زیارت دارای مفهومی بسیار گسترده و پر معناست به طوری که نمیتوان آن را در چندین کتاب و نوشته خلاصه کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این کتاب به ابعادی از زیارت که با وجود اشارههای روایی، کمتر درباره آن گفتوگو شده و زوایای مختلف آن مورد بررسی قرار گرفته است و موضوعات حقیقت زیارت، فرمولهای بهره برداری از زیارت، سیری در معرفت به امام، فلسفه زیارت از نزدیک، ادب توحیدی در زیارت و آداب اختصاصی زیارت اشاره شده است.
نظر شما