۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱

رزمنده دوران دفاع مقدس:

نسل دوران دفاع مقدس نسل طلایی ایران اسلامی بودند

نسل دوران دفاع مقدس نسل طلایی ایران اسلامی بودند

اراک- دبیر آموزش و پرورش و رزمنده‌ دوران دفاع مقدس گفت: نسل دوران جنگ نسل طلایی ایران اسلامی بودند و هیچگاه جنگ برای نیرو معطل نماند.

مصطفی ساریخانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در سن ۱۶ سالگی و از سال ۱۳۶۰ به منطقه گیلان‌غرب برای عملیات مطلع الفجر در جبهه های جنگ حضور داشتم، اظهار کرد: این اعزام در واقع برای عملیات فتح شیاکوه انجام شد که نیروهای اراکی با ارتش اعزام شدند و طی دو ماه این منطقه به مبارزه با دشمن بعثی مشغول بودند به طوری که برای انجام عملیات به مدت ۱۰ روز در ارتفاعات بودیم و پس از آن به پشت جبهه ها منتقل شدیم.

وی اضافه کرد: پس از این عملیات و بازگشت به اراک، در دوران دانشجویی سال ۱۳۶۴ به مهاباد کردستان و منطقه عملیاتی سردشت اعزام شدم و به دلیل شهادت شهید زین الدین و برادرش که فرمانده اطلاعات عملیات، عملیات لغو شد.

ساریخانی با اشاره به اعزام سوم به منطقه پدافندی طلاییه در سال ۱۳۶۵، گفت: در این اعزام اقدامات اطلاعات عملیاتی را دنبال کردیم و هر سه اعزام به شکل نیروهای بسیجی و داوطلبانه انجام گرفت.

وی با اشاره به اینکه سراسر صحنه های رشادت و از خود گذشتگی بود، افزود: نیروی های ایرانی برای حضور در جنگ آموزش مقدماتی دریافت می کردند و به لحاظ تجهیزاتی و توانمندی بانیروهای دشمن اصلاً قابل مقایسه نبودیم.

رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: باید اذعان کرد که در واقع نیروهای دشمن کارآموزده و نیروهای ایرانی بسیجی بودند و اگر کمک ها و امدادهای غیبی و رشادت ها نبود حتماً پیروزی در عملیات ها حاصل نمی شود.

نسل دوران دفاع مقدس نسل طلایی ایران اسلامی بودند

ساریخانی بیان کرد: در عملیات مطلع الفجر تنها ۱۲۰ عدد و تعداد اندکی نارنجک در اختیار داشتیم و با مشکلات بسیاری در تدارکات، تغذیه و مسیرها، جاده ها و ارتفاعات و نبود خودرو روبرو بودیم و به طور حتم در این شرایط جنگیدن با دشمن تا دندان مسلح بسیار دشوار بود و نسل جنگ را می توان نسل طلایی نامید که بدون توجه به شرایط سنی در میدان های جنگ حاضر می شدند و به هیچ وجه دفاع مقدس معطل نیرو نبود.

وی با بیان اینکه ما رزمندگان تنها وظیفه خود در قبال حفظ اسلام و میهن انجام دادیم و همین ادای وظیفه باعث شد که اکنون در مقابل فرزندان خود سربلند باشیم، گفت: برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت باید رفتاری عملی داشت تا نسل جوان تاثیر بگیرند و تنها با بیان این مهم حاصل نمی شود.

این رزمنده دفاع مقدس که امروز در جایگاه معلمی فعالیت دارد، افزود: اگر دانش آموزان امروز مصادیق فرهنگ ایثار و شهادت را جامعه ببینند به طور قطع تاثیر می گیرند و نمی توان تنها با کتاب و درس این فرهنگ را نهادینه کرد بلکه محافل غیررسمی تاثیر بیشتری از محافل رسمی دارد.

وی بیان کرد: جامعه کنونی نیازمند شفاف و حضور مدیران در اتاق های شیشه ای است و به طور حتم اگر مدیران به صورت شفاف پاسخ نیازها و ابهامات و سوالات مردم را بدهد مردم هم همراهی بیشتری خواهند داشت.

دبیر بسیجی آموزش و پرورش گفت: متاسفانه امروز با فرهنک ایثار و شهادت و روزهای جنگ فاصله گرفته ایم، فرهنگ جبهه ها در همان سال های جنگ در جبهه ها باقی ماند، در روزهای جنگ فرماندهان برای استفاده از امکانات به مانند همه رزمندگان در صف بود و در واقع این فرهنگ در همان دوران باقی ماند.

کد خبر 6237356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha