به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ایکس این جریمه را در دادگاه به چالش کشید اما دادگاه فدرال استرالیا اعلام کرد این شرکت موظف به پاسخگویی به اخطار کمیسیونر eSafty(رگولاتور ایمنی اینترنت این کشور) است که اطلاعات درباره گام های اتخاذ شده برای مقابله با محتوای سواستفاده جنسی از کودکان در پلتفرم را خواستار شده بود.
ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲ میلادی این پلتفرم را که قبلا توییتر نام داشت، خرید و آن را خصوصی کرد. پس از آن این شرکت استدلال کرده بود که ملزم به پاسخگویی به اخطار صادر شده در اوایل سال ۲۰۲۳ نیست، زیرا ایکس یک شرکت تحت کنترل ماسک بود و همین امر هرگونه مسئولیتی را از بین می برد.
«جولی اینمن گرنت» کمیسیونر eSafty در بیانیه ای پس از صدور رای دادگاه گفت: اگر دادگاه استدلال ایکس را قبول می کرد یک سابقه نگران کننده ایجاد می کرد که طبق آن شرکت های خارجی با ادغام با یکدیگر می توانند از مسئولیت های خود در قبال رگولاتوری خود در استرالیا اجتناب کنند.
همچنین این کمیسیون به دلیل عدم پیروی ایکس اقداماتی علیه پلتفرم را آغاز کرده است. این نخستین باری نیست که اختلافی بین رگولاتور ایمنی اینترنت استرالیا و ماسک به وجود می آید. در اوایل سال جاری کمیسیونر eSafty به ایکس دستور داد پست های مربوط به زخمی کردن یک کشیش را حین سخنرانی حذف کند.
ایکس این دستور را در دادگاه به چالش کشید و مدعی شد یک رگولاتور در کشور نباید تصمیم بگیرد چه محتوایی برای کرابران سراسر جهان نمایش داده شود و در نهات پست ها را تا زمانیکه رگولاتور استرالیایی شکایتش را پس گرفت، در پلتفرم خود حفظ کرد.
نظر شما