۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۹

دبیر جشنواره ابوذر در مازندران مطرح کرد؛

ارسال ۷۸۰ اثر به جشنواره ابوذر در مازندران

ارسال ۷۸۰ اثر به جشنواره ابوذر در مازندران

محمودآباد- دبیر پنجمین جشنواره ابوذر مازندران از ارسال ۷۸۰ اثر به این دوره جشنواره خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین احمدی صبح شنبه در حاشیه پنجمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران افزود: این جشنواره با همه فراز و نشیب‌ها به ایستگاه پایانی رسید و نشان داد می‌توان با رویکرد علمی و فنی، رویدادی در تراز ملی برگزار کرد.

وی گفت: برگزاری جشنواره پنجم گویای بلوغ این رخداد رسانه‌ای است چراکه کمتر جشنواره مطبوعاتی توانسته است طی پنج سال، پنجمین دوره را به سرانجام برساند.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نکاتی که جشنواره‌های رسانه‌ای مازندران از آن رنج می‌برند، مبهم بودن فرآیند برگزاری است که علل مختلفی دارد اما ابوذر طی سالهای گذشته نشان داد که پایبند به زمان‌بندی دقیق است و تمام همّ و غمش را برای برگزاری اختتامیه در موعد مقرر بکار می‌بندد.

احمدی گفت: با توجه به وجود نظم در برگزاری جشنواره ابوذر در سنوات گذشته، امسال سرنوشت این رخداد رسانه‌ای به عاقبت سایر جشنواره‌های مطبوعاتی استان مبتلا شد و پایان کارش با تأخیر شش ماهه مواجه گردید.

وی ادامه داد: در بحث چرایی این نقیصه مساله اصلی عدم حمایت متولیان امر از این رویداد است و انتظار می‌رود مسئولین مرتبط با این جشنواره در سال‌های آتی نگاه مهربانه‌تری به این داستان داشته باشند.

احمدی تصریح کرد: در بُعد فنی و رسانه‌ای جشنواره ابوذر هم می‌توان گفت؛ این رویداد با برگزاری پنج دوره متوالی به کمال رسیده و آثار دریافتی گواه این مدعاست؛ چنانچه امسال شاهد ارائه دست‌نوشته‌های فاخرتری به دبیرخانه بودیم.

دبیر جشنواره ابوذر ادامه داد: شاهد این سخن، برگزیده‌شدن ۳ اثر از جشنواره ابوذر مازندران در جشنواره ملی ابوذر است و استان مازندران تنها استانی بود که بیشترین جوایز را به خود اختصاص داد.

وی افزود: بهره‌مندی از داوران تراز اول ملی رویکرد اصلی کارگزاران جشنواره ابوذر بوده و با انتشار کتاب جشنواره در ۳ دوره متوالی نشان دادند کیفیت، خط قرمز این رویداد است و برای رسیدن به آن، تمام ابزارها را بکار گرفته‌اند. هر چند ابوذر پنجم در بُعد کمی نیز فراتر از استاندارها رفت و با دریافت ۷۸۰ اثر رسانه‌ای نشان داد از اقبال خوبی در میان خبرنگاران برخوردار است. این میزان آثار رسیده به دبیرخانه، برابر آثار رسیده به ۲ رویداد رسانه‌ای دیگر در مازندران است.

وی افزود: آموزش، مساله بااهمیتی است که در جشنواره‌های مطبوعاتی اثراتش بروز پیدا می‌کند و متأسفانه با تاکید چندباره به این موضوع مهم، همیتی از سوی دست‌اندرکاران رسانه در مازندران در راستای برگزاری گارگاه‌های خبری مشاهده نمی‌شود و همچنان در رخوت به سر می‌بریم. در پایان جا دارد بابت همه کاستی‌ها و ضعف‌هایی که در مسیر برگزاری جشنواره پنجم وجود داشت، طلب پوزش کنم اما خاطرنشان می‌کنم تمام همت و تلاش‌مان را بکار گرفتیم تا امانتدار خوبی باشیم و مسیر را به‌گونه‌ای به پیش بردیم که شایسته‌ترین‌ها به روی سِن بروند و تشویق شوند.

کد خبر 6246964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha