به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ذوالفقارزاده روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی اعضای کمیته علمی و اجرایی نخستین جشنواره ملی جریان در تبریز، با تاکید بر اهمیت هویتبخشی به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی اساتید دانشگاهها، افزود: امروز ارتقای اساتید بیشتر بر فعالیتهای پژوهشی و آموزشی متمرکز شده است و از ظرفیتهای تربیتی و فرهنگی آنها غافل ماندهایم که این رویه باید تغییر یابد.
به گفته وی برای گسترش و تعمیم ظرفیتهای تربیتی و فرهنگی در دانشگاهها شیوهنامه سرآمدی فرهنگی تدوین و به دانشگاهها ابلاغ شده است تا این خلاء جبران شود و اساتید فعال در حوزههای فرهنگی مورد تقدیر قرار گیرند.
ذوالفقارزاده با اشاره به برگزاری جشنواره «جریان» به عنوان نخستین جشنواره شناسایی، معرفی و به اشتراکگذاری تجارب موفق فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها، اظهار کرد: این جشنواره ملی با هدف ارج نهادن به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهیان برگزار میشود.
وی بر لزوم مستندسازی جهت تداوم انتقال تجربیات شرکت کنندگان این جشنواره تاکید کرد و ادامه داد: مستندسازی ایده و تجارب شرکت کنندگان باید به گونهای تداوم یابد تا انتقال تجارب برای سایر فعالان فرهنگی دانشگاهها به خوبی انجام شود تا بستری برای ارائه ایده و تجارب اساتید، مدیران، یاوران و تمام فعالان سایر حوزهها و حوزه فرهنگی دانشگاهها باشد.
ذوالفقارزاده اضافه کرد: در طول دوره برگزاری این جشنواره، کارگاههای گفت وگو محور نیز برگزار میشود و تلاش بر این خواهد بود که فضای رویداد بستر مناسبی برای انتقال تجارب و ایدهها در راستای ارتقا و اثربخشی فعالیت فرهنگی دانشگاههای کشور فراهم شود.
نظر شما