پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲۱ مهر ۱۴۰۳، ۸:۱۴

حمله گسترده اوکراین علیه روسیه/ ۴۷ پهپاد سرنگون شدند

حمله گسترده اوکراین علیه روسیه/ ۴۷ پهپاد سرنگون شدند

وزارت دفاع روسیه از رهگیری و سرنگونی ده‌ها پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف این کشور داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، در ادامه حملات پهپادی ارتش اوکراین علیه مناطق مرزی روسیه، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی نیروهای مسلح روسیه در شبانه‌روز گذشته ۴۷ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف رهگیری و سرنگون کردند.

آن‌گونه که در این بیانیه آمده «۱۷ هواپیمای بدون سرنشین بر فراز منطقه کراسنودار روسیه، ۱۶ فروند بر فراز آب‌های دریای آزوف، ۱۲ هواپیما بر فراز منطقه کورسک، و دو پهپاد هم بر فراز منطقه بلگورود منهدم شدند.»

در تازه‌ترین تحولات میدانی جنگ در اوکراین وزارت دفاع روسیه روز جمعه هم اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در ادامه پیشروی‌های خود در دونتسک در شرق اوکراین، شهرک «استروفسکویه» (Ostrovskoye) را تصرف کردند.

بر اساس این گزارش این رویداد با ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین از سوی نیروهای واحدهای یگان جنوب این کشور به انجام رسید.

وزارت دفاع روسیه پیشتر نیز گزارشی درباره پیشرفت عملیات نظامی ویژه و دستاوردهای کلیدی نیروهای مسلح روسیه را منتشر کرده بود.

وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرده بود که گروه جنگی «تسنتر» روسیه کنترل شهرک «کالینوو» در دونتسک را در اختیار گرفتند. ارتش کی‌یف ۸۱۰ نظامی را در نبرد با نیروهای موسوم به یوگ از دست داد. همچنین یک انبار مهمات و دو خودروی زرهی ارتش اوکراین هم به دست نیروهای روسیه منهدم شد.

کد خبر 6253859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha