خبرگزاری مهر، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان اظهار کرد: ساعت درس تربیت بدنی مدارس (۲ ساعت در هفته) کفاف پوشش کم تحرکی و رفع پیامدهای مخاطره آمیز سلامت دانش آموزان را نمیدهد و مشارکت خانوادهها در ارتقای سطح سلامت جسمی و روحی دانش آموزان ضروری است.
شهرام بخشی عنوان کرد: سبک زندگی فعال با رواج زندگی ماشینی، توسعه شهر نشینی، گسترش بهرهبرداری از فناوریهای نوین، دسترسی آسان کودک به تفریحات و بازیهای مجازی و تغییر ذائقه کودکان موجب کم تحرکی و اضافه وزن دانش آموزان و ناهنجاریهای قامتی کودکان و نوجوانان شده است.
بخشی افزود: علی رغم اجرای برنامههای متنوع در سطح زیرساختی، منابع انسانی و محتوایی از جمله طرح شهید سلیمانی و ایجاد فضاهای ورزشی درون مدرسهای، طرح آزاد سازی و مردمی سازی مجموعههای ورزشی در قالب طرح شهید خرازی، طرح مهارت آموزی رشتههای ورزشی و طرح شهید طوقانی و اجرای سنجش شایستگیهای پایه حرکتی در بدو ورود به مدرسه و مسابقات ورزشی از سطح مدرسه تا کشور کم تحرکی و اضافه وزن دانش آموزان را تا حد زیادی کنترل نشده است.
وی در پایان تصریح کرد: انتظار میرود با مشارکت فعال خانوادههای محترم بتوانیم از عوارض و پیامدهای منفی ناشی از اضافه وزن و چاقی دانش آموزان جلوگیری کنیم و با ترویج سبک زندگی فعال و سالم زمینه دستیابی به جامعهای سالم مهیا شود.
نظر شما