به گزارش خبرگزاری مهر، واقف بهروزی روز دوشنبه با بیان اینکه بیشتر این درخواستها در خود استان صادر و بخشی نیز در سطح ملی بررسی و صادر میشود، اظهار کرد: هفت درصد درخواستها رد شده و ۲ درصد نیز در دست بررسی بوده و در یک درصد نیز خود متقاضی انصراف داده است.
وی ادامه داد: این درحالیست که در مدت مشابه سال قبل ۳۲ هزار و ۷۴۲ مورد درخواست مجوز ثبت و منجر به صدور ۲۰ هزار مجوز کسب و کار از طریق این درگاه شده بود یعنی در حوزه صدور مجوز کسب و کار ۳۸۰ درصد رشد داشتهایم.
وی افزود: آمارها نشان دهنده استقبال خوب و تسهیل فضای کسب و کار است که در حدود ۵۸۷ درصد رشد را نشان میدهد ضمن اینکه امسال از نظر تعداد صدور مجوز ۲۸ درصد رشد را شاهد بودیم.
بهروزی گفت: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در حوزه کسب و کار و سرمایهگذاری در سالهای گذشته انجام گرفته، ایجاد درگاه ملی مجوزها است که صدور مجوزها را از حالت دستی و فیزیکی به صورت سامانهای و الکترونیکی تبدیل کرده و موجب شفافیت در این زمینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: اثرات مثبت ایجاد این سامانه با گذشت زمان به خوبی در آمارهای موجود قابل مشاهده است، به عبارت بهتر، زمانیکه صدور مجوز کسب و کار، به صورت الکترونیکی و سامانهای تبدیل شود، شفافیت کافی ایجاد خواهد شد، به طور کلی سامانه درگاه ملی مجوزها، در سه حوزه هزینه صدور مجوز، زمان صدور و مدارک مورد نیاز به طور کامل به صورت شفاف عمل میکند.
نظر شما