۲۴ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۲

مدیرکل دفتر توسعه خانه‌های هلال کشور خبرداد؛

فعالیت ۸۰۰۰ خانه هلال شهری و روستایی در کشور

فعالیت ۸۰۰۰ خانه هلال شهری و روستایی در کشور

زنجان-مدیرکل دفتر توسعه خانه‌های هلال کشور با بیان اینکه خانه‌های هلال یک مرکز اجتماع محور است، گفت: هم اکنون هشت هزار خانه هلال روستایی و شهری در سراسر کشور در حال فعالیت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس احدپور در دوره توان افزایی رؤسای خانه‌های هلال استان زنجان، گفت: از بین هشت هزار خانه هلال روستایی و شهری، ۲۰ خانه هلال نیز تخصصی است که در مجموعه‌های خاص مثل دانشگاه‌ها و حوزه‌های تأثیرگذار در جامعه فعالیت می‌کند.

وی افزود: خانه‌های هلال با هدف بالا بردن سطح تاب آوری جوامع محلی در کنار تمام حوزه‌های هلال احمر اعم از جوانان، امداد و نجات، آموزش و پژوهش، داوطلبان و بهداشت و درمان و توانبخشی برای ارائه خدمات تلاش می‌کنند.

مدیرکل دفتر توسعه خانه‌های هلال کشور گفت: اعضای خانه‌های هلال که در نقاط حادثه خیز هستند در حوادث و سوانح با بهره مندی آموزش‌های لازم قبل از رسیدن نیروهای امدادی و درمانی برای ارائه خدمات امدادی جهت نجات انسان‌ها اقدام می‌کنند.

احدپور با اشاره به نقش بسیار مهم دیده بانی خانه‌های هلال در امداد و نجات، افزود: این اهمیت به این دلیل است که اگر زمانی حادثه‌ای رخ دهد به طور حتم با اولین تلفن و ارائه اطلاعات کامل و درست، میزان خرابی و تعداد تیم‌های مورد نیاز امداد و نجات مشخص می‌شود و این امر منجربه کاهش میزان هزینه و خسارت خواهد شد.

وی تصریح کرد: استان زنجان در حال حاضر اولین دوره توان افزایی ویژه رؤسای خانه‌های هلال سراسر استان را به مناسبت گرامیداشت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی برگزار کرده است.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان نیز در این دوره، گفت: دوره توان افزایی رؤسای خانه‌های هلال با رویکرد آشنایی با مدیریت بحران روستایی در هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی برای اولین بار در این استان برگزار شد.

حمکت‌اله هاشمی افزود: یکی از بهترین و پر اهمیت‌ترین طرح‌های جمعیت هلال احمر، خانه‌های هلال بوده که حلقه مفقوده پاسخگویی به حوادث و سوانح است و جایگاه و تأثیر مهمی در کاهش اثرات بلایایی طبیعی دارد.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: در این دوره رؤسای خانه‌های هلال با چرخه مدیریت بحران، ارزیابی سوانح، قانون مدیریت بحران کشور و جایگاه خانه‌های هلال در مدیریت روستایی و شهری آشنا شدند.

وی اظهار داشت: این دوره با رویکرد آشنایی رؤسای خانه‌های هلال با مدیریت بحران روستایی به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی با حضور ۷۵ نفر از رؤسای خانه هلال برگزار شد.

جمعیت هلال احمر، رکن اصلی امدادی در مدیریت بحران است

مدیر کل مدیریت بحران استانداری زنجان نیز در این دوره، گفت: هر خانه هلال در روستاها و دستگاه‌های اجرایی یک جمعیت هلال احمر کوچک است و اهداف جمعیت هلال‌احمر در خانه‌های هلال تبیین می‌شود.

عباس بابابی افزود: خانه‌های هلال ضمن پاسخگویی به بحران در زمینه آسیب‌های اجتماعی در ارائه خدمات بشردوستانه نیز فعالیت می‌کنند.

وی تصریح کرد: هدایت و راهبری مسائل جهت مقابله با بحران و حوادث از وظایف مدیریت بحران است و جمعیت هلال احمر به عنوان رکن اصلی امدادی مدیریت بحران در کشور محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: یکی از وظایف مدیریت بحران این است که آمادگی‌های خود را جهت جلوگیری از بروز حوادث و سوانج با توجه به دانش و اطلاعات افزایش دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری زنجان گفت: یکی از رسالت‌های اصلی در خانه‌های هلال ارائه آموزش‌های خود امدادی و دگر امدادی می‌باشد و این آموزش‌ها باید توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: باید افراد آموزش دیده در خانه‌های هلال سازماندهی شوند تا در زمان بروز هرگونه حوادث این افراد بتوانند خدمات امدادی درستی ارائه دهند.

کد خبر 6257474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha