به گزارش خبرنگار مهر، هادی عابدی عصر سهشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: در ۳۰ سال گذشته در قانون شوراها هیچ بازنگری انجام نگرفته بود اما سال گذشته، این مهم در قانون شورا انجام و مسیر دستیابی به موارد قانونی اصلاح شد.
وی با تاکید بر اینکه بسیاری از وظایف شورا به خارج از آموزش و پرورش سپرده شده است افزود: طی ۲ سال گذشته اقدامات مناسبی در استان مرکزی صورت گرفت و امسال نیز با حمایت استاندار، این شورا در بین بهترینهای کشور قرار گرفت.
عابدی با تاکید بر اینکه شاخصهای ارزیابی شوراهای آموزش و پرورش را مورد بازنگری قرار دادیم، گفت: دغدغههای موجود در حوزه آموزش و پرورش احصا و از سایر ظرفیتها برای رفع این مسائل در شورای آموزش و پرورش بهره گیری شد.
مدیرکل امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش گفت: این شورا در ۳۲ استان و ۷۰۰ منطقه کشور تشکیل میشود.
عابدی تصریح کرد: با ارسال مصوبات به مدیران ارشد کشور، آنها را نسبت به آموزش و پرورش حساس کردیم که نمونه آن، دستور دادستان کل کشور نسبت به بازماندگان از تحصیل است.
وی اضافه کرد: نقش و آثار مصوبات شورای آموزش و پرورش، به صورت مستقیم در کلاس درس مشهود است.
عابدی تاکید کرد: انتظار است نهادهای نظارتی همچون سازمان بازرسی و دادستانی، مطالبات آموزش و پرورش را از نهادهای دیگر پیگیری کنند.
۷۰ تا ۸۰ درصد متخلفان کشور، افراد بازمانده از تحصیل هستند
استاندار مرکزی نیز اظهار کرد: اقداماتی در حوزه بازماندگان از تحصیل صورت گرفت که سبب روشنگری این وضع شده است.
فرزاد مخلص الائمه اضافه کرد: دستور دادستان کل کشور در خصوص کودکان بازمانده از تحصیل ظرفیت خوبی را ایجاد میکند که موارد را در این خصوص پیگیری کنیم.
استاندار مرکزی ادامه داد: شمار کودکان بازمانده از تحصیل در استان مرکزی زیاد و خارج از کنترل نیست و با ابلاغ دستورالعمل و مصوباتی میتوانیم به آسانی وضعیت بازماندگان و تارکان از تحصیل را روشن کنیم.
مخلص الائمه افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد متخلفان کشور، بازماندگان از تحصیل هستند و باید این موضوع مدیریت شود.
وی ادامه داد: موضوع کودکان بازمانده از تحصیل در سطح استان و به ویژه شهرستانها باید با اقدام عملیاتی پیش رود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: شهرسازی غیر معقولی در بافت شهری اراک صورت گرفته و فکری به حال مدرسه و خیابان و پارک و سایر زیرساختها نشده است.
وی با اشاره به رتبه نخست استان مرکزی در جلب مشارکت خیرین اضافه کرد: تعامل و هم افزایی خیرین مدرسه ساز با مسئولان اجرایی استان مرکزی قابل تقدیر است و فرمانداران نیز موظف به پیگیری مسائل مدرسه سازی هستند.
مخلص الائمه گفت: مدارسی برای کودکان معلول در استان مرکزی در حال ساخت است که انتظار است بهزیستی و کمیته امداد در خصوص محرومین تحت پوشش خود اقدامات لازم را انجام دهند.
نظر شما