یادگار احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به اینکه جلسات ستاد کارگروه رونق تولید و رفع موانع به صورت هفتگی در استان سمنان برگزار میشود، تاکید کرد: مشکلات واحدهای تولیدی چه راکد و چه مشغول به فعالیت با حضور اعضا بررسی و رفع میشود.
وی با بیان اینکه عمده مشکلات واحدهای تولیدی نقدینگی، مسائل بدهی بانکی، مالیاتی، تأمین اجتماعی، مسائل حقوقی و عدم تأمین اقلام خام و … است، افزود: برای هر واحد فراخور شرایطی که دارد تصمیم گیری میشود.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه امسال مشکلات و موانع تولید ۳۰ واحد تولیدی راکد در استان بررسی شده است، بیان کرد: در تلاش هستیم تا این واحدهای تولیدی به چرخه تولید بازگشته و اشتغال خوبی را هم به استان هدیه دهند.
احمدی با بیان اینکه در بازه زمانی ۱۴۰۰ تا ابتدای ۱۴۰۳ در استان سمنان ۲۰۱ واحد ۱۰۰ درصد راکد به چرخه تولید بازگشته که دستاورد کم نظیری محسوب میشود، گفت: امیدواریم با خروج این ۳۰ واحد راکد تعداد واحدهای بازگشته به تولید در استان افزون شود.
وی با بیان اینکه جشن واحدهای به چرخه تولید بازگشته در استان سمنان فروردین امسال با حضور شهید جمهور در سمنان برگزار شد، افزود: اولویت مهم ما بعد از بازگشت به تولید راکدها، مراقب از واحدها و جلوگیری از رکود کارخانهها و واحدهای تولیدی است.
نظر شما