پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۲۸ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۲

یک مقام مسئول سازمان بنادر اعلام کرد؛

اختصاص هفت هزار همت به بندر امام برای توسعه زیرساخت‌ها

اختصاص هفت هزار همت به بندر امام برای توسعه زیرساخت‌ها

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امسال ۷ هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌ها و اراضی بنادر، اسکله و انتقال دروازه اصلی در مجتمع بندر امام اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی، گفت: بندر بزرگ امام خمینی (ره) پیشرو در توسعه دریامحور محسوب می‌شود و به همین لحاظ امسال سرمایه‌ای بالغ بر ۷,۰۰۰ میلیارد تومان در بحث توسعه زیرساخت‌ها، توسعه اراضی بنادر، اسکله و انتقال دروازه اصلی اختصاص داده‌ایم و به دلیل اینکه توسعه زیرساخت‌ها و انتقال اراضی را داریم طبیعتاً باید دامنه و دروازه خود بندر هم متناسب با آن توسعه پیدا کند.

وی افزود: همه این موارد در دستور کار ما قرار داد و امروز هم که پروژه‌ها را مشاهده کردیم با سرعت خوبی در حال انجام است و این امکان را ایجاد کرده که هر چه سریع‌تر شاهد ارتقای سطح ظرفیت و جذب سرمایه‌گذاری در بندر امام خمینی (ره) باشیم.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت‌ها این امکان و فرصت را ایجاد می‌کند که سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در اراضی حضور پیدا کنند، عنوان کرد: این موضوع رونق و توسعه اقتصادی کشور را به دنبال خواهد داشت.

فتحی گفت: متناسب با بندر امام خمینی (ره)، توسعه سایر بنادر تابعه استان خوزستان را داریم که در دستور کار و سیاست‌گذاری سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد تا متناسب با ظرفیت و نیاز توسعه یابند؛ در مجموع استان خوزستان برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، بنابراین سازمان بنادر برنامه‌ریزی‌های خاصی دارد و برای هر کدام از بنادر متناسب با شرایطی که دارند، برنامه ریزی کرده است.

وی در مورد اعتبارات فراهم شده جهت توسعه زیرساخت‌ها نیز، خاطر نشان کرد: سازمان در حال حاضر برای توسعه زیرساخت‌ها، حفظ مجموعه و توسعه ظرفیت‌های موجود، بیش از ۹۶ همت در کل کشور سرمایه‌گذاری می‌کند و انشاالله تأثیرات مطلوب و خاص خود را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 6261472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha