پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

با حکم ستار هاشمی؛

مشاور وزیر ارتباطات در امور تحول دیجیتال منصوب شد

مشاور وزیر ارتباطات در امور تحول دیجیتال منصوب شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکمی، مشاور وزیر در امور تحول دیجیتال را منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سید ستارهاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با صدور حکمی، رضا باقری اصل را به عنوان مشاور وزیر در امور تحول دیجیتال منصوب کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکم خود خطاب به باقری اصل آورده است: امید است با اتکال به خداوند متعال، رعایت اخلاق اسلامی و حرفه‌ای و در چارچوب قوانین و مقررات، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» و قانون برنامه هفتم توسعه و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، در مسیر پیشبرد برنامه‌ها و ماموریت های محوله و اجرای سیاست‌های دولت و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی در خدمت به مردم شریف ایران با ارائه مشورت و پیگیری راهبردها و اولویت‌ها در جهت طراحی و اجرای امور تحول دیجیتال ساعی باشید.

باقری اصل پیش از این به عنوان معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان ها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مشغول به فعالیت بود که در دولت چهاردهم از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان سرپرست مرکز تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات این سازمان منصوب شد.

کد خبر 6263069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha