۳۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳

با تلاش دانش بنیان‌ها؛

نخستین کیت بسته شدن زخم‌های باز شکمی در اتاق عمل تولید شد

نخستین کیت بسته شدن زخم‌های باز شکمی در اتاق عمل تولید شد

یک شرکت دانش‌بنیان با طراحی و تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته، به ویژه در زمینه ترمیم و بهبود زخم، موفق به تولید نخستین کیت بسته شدن زخم‌های باز شکمی در اتاق عمل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت مهندسی طب تجهیز پایا در سال ۱۳۸۷ با تولید اولین نسل از دستگاه‌های وکیوم تراپی زخم خود را به عنوان یکی از تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی پیشرفته در ترمیم و بهبود زخم، به سیستم درمانی کشور معرفی شد.

اکنون این شرکت با بیش از یک دهه تلاش موفق شده است که برترین و متنوع ترین دستگاه های NPWT مطابق با تکنولوژی روز دنیا را در مدل ها و کاربردهای گوناگون به همراه تجهیزات جانبی مربوطه تولید و از انحصار شرکت های آمریکایی و اروپایی خارج کند.

مینا لکیان مارنانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، «وجود ترشحات و اگزودا و تورم زیاد در ناحیه شکم» را یکی از مشکلاتی خواند که جراحان در زخم های باز شکمی در اتاق عمل با آن رو به رو هستند و اظهار داشت: این زخم‌ها باعث ایجاد مشکل در هنگام بخیه کردن فاشیا و پوست شکم می شود.

وی، کیت ابدووک را از دستاوردهای دانش‌بنیان شرکت برشمرد و گفت: راه حل ما استفاده از این پانسمان جهت سهولت در بسته شدن شکم و کاهش مدت زمان درمان به یک سوم زمان معمول است. این کیت تنها در شرکت KCI آمریکا و شرکت مهندسی طب تجهیز پایا تولید و ارائه می شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: این کیت شامل یک قطعه فوم بیضی شکل نازک درون یک قطعه فوم بیضی شکل بزرگ که سایز آن متناسب با سایز شکم بیمار انتخاب می شود، یک عدد prolene mesh سایز بزرگ، یک قطعه پد یکنواخت کننده فشار تک لوله، سه عدد چسب به سایز ۳۰×۴۰ سانتی متر و یک عدد خط کش است.

لکیان همچنین در ادامه کیتEasyjob» از دیگر محصولات این شرکت خواند و بیان کرد: کنترل حجم ترشحات خارج شده از درون شکم به محفظه و توجه به رنگ آن برای بیمارانی که احتمال خونریزی درون شکمی دارند و یا بیمارانی که داروهای ضدانعقاد مصرف می کنند، الزامی است.

وی افزود: برخی از زخم‌ها مانند زخم انگشتان پای افراد دیابتی در موقعیتی قرار دارند که نصب پانسمان وکیوم تراپی زخم را برای پزشکان و پیراپزشکان دشوار می کند، از این رو در این بیماران کیت Easyjob پیشنهاد می شود.

به گفته مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در این کیت به منظور جلوگیری از نشتی و تسریع در انجام وکیوم تراپی زخم، یک عدد جوراب پلاستیکی مدیکال وجود دارد که اندام تحت درمان درون آن قرار می گیرد.

وی در پایان، اجزاء دیگر این کیت را یک قطعه فوم سیاه کوچک، پد یکنواخت کننده فشار تک لوله(SPP)، دو قطعه چسب استریل، سه باند نخی کتانی و یک عدد خط کش عنوان کرد.

کد خبر 6264072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha