۶ آبان ۱۴۰۳، ۸:۵۰

ناترازی بنزین؛ بحرانی با چند راه حل_۲۸

تخصیص بنزین به هر کد ملی، راهکار مؤثری برای کاهش ناترازی بودجه

تخصیص بنزین به هر کد ملی، راهکار مؤثری برای کاهش ناترازی بودجه

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تبیین طرح تخصیص بنزین به نفر پرداخت و این اقدام را راهکاری مؤثر برای کاهش ناترازی بودجه و حمایت از مناطق محروم دانست.

علی کُرد، نماینده حوزه انتخابیه خاش، کورین، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره طرح تخصیص بنزین به هر کد ملی گفت: «این طرح به این منظور طراحی شده است که هر فرد بر اساس کد ملی خود سهمیه بنزین دریافت کند. هدف اصلی این است که همگان از این سهمیه برخوردار شوند و ناترازی موجود در توزیع بنزین کاهش یابد.»

وی در ادامه افزود: «با توجه به اینکه لایحه بودجه در حال آماده‌سازی است و ما با ناترازی بودجه مواجه هستیم، این طرح می‌تواند به کاهش هزینه‌های ناشی از واردات بنزین کمک کند. دولت اعلام کرده است که ناترازی بودجه در بسته بودجه مشخص شده است.

تأثیرات اجتماعی و اقتصادی طرح

کُرد در ادامه تأکید کرد: «مناطق غیر برخوردار و توسعه نیافته کشور به ویژه در ۹ استان، با مشکلات جدی در زمینه حمل و نقل و ارتباطات مواجه هستند. یارانه بنزین که به این مناطق اختصاص می‌یابد، باید افزایش یابد تا پاسخگوی نیازهای روزمره مردم باشد. به نظر من، دولت باید تدابیر بیشتری برای رفع ناترازی بودجه در خصوص تأمین بنزین اتخاذ کند.»

وی همچنین به مخالفت خود با افزایش قیمت بنزین اشاره کرد و گفت: «افزایش قیمت بنزین نه تنها نارضایتی گسترده‌ای را در پی خواهد داشت، بلکه بر روی زندگی روزمره مردم تأثیر منفی خواهد گذاشت. من به عنوان فردی که متولد و ساکن مناطق محروم هستم، به شدت با گران شدن بنزین مخالفم.»

نگرانی‌های موجود درباره توزیع یارانه

این نماینده مجلس در ادامه به نگرانی‌های موجود درباره توزیع یارانه‌ها پرداخت و گفت: «اگر بخواهیم یارانه‌ها را به افرادی که ممکن است چندین خودرو داشته باشند اختصاص دهیم، این موضوع به عدالت اجتماعی لطمه خواهد زد. لذا باید برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه صورت گیرد و با طرح تخصیص بنزین به نفر این عدالت در توزیع یارانه را محقق و عملیاتی کنیم.»

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: در حال حاضر بسیاری از مردم از یارانه پنهان بنزین به دلیل نداشتن وسیله نقلیه برخوردار نمی‌شوند ولی در مقابل عده‌ای که چندین خودرو دارند و جز اقشار مرفه هستند به میزان زیادی از این یارانه بنزین برخوردار می‌شوند. باید شیوه تخصیص بنزین به صورت کاملاً کارشناسی شده تغییر یابد و این شیوه تخصیص به هر کد ملی می‌تواند به ما در این مسیر کمک کند.

کد خبر 6269731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سیدمحمود شوکتی GB ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
      11 1
      خیلی ها ماشین ندارن وبا ماشین آلات خویشاوندان واقوام جابجا میشن ،پس کارت ملی وپخش بنزین بهتره
    • اسیماعیل IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
      2 1
      منابع را با توجه به نیاز باید توزیع کرد، کسی برای انجام کارش که در استخدام دولت است باید روزانه ۱۰۰ کیلومتر در رفت آمد باشد و دیگری از خانه اش بیرون نمیاد. آیا این دو به یک اندازه باید سهمیه بنزین دریافت کنند. یعنی یکی که دارد برای دولت کار می کند باید از جیبش پول ۲۰۰۰ لیتربنزین در ماه را بدهد