به گزارش خبرنگار مهر، اعظم روانشاد امروز دوشنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: در عصر حاضر، نقش و نیروی اجتماعی فرهنگ نسبت به گذشته بهمراتب افزونتر شده و ضرورت هماهنگی و همسویی در حوزه فرهنگ بین صاحبنظران، کارشناسان و برنامهریزان کشور و استان بیشتر احساس میشود.
وی افزود: لرستان ظرفیتهای بسیاری برای مؤثربودن در حوزه فرهنگ عمومی دارد و اصلاح فرهنگ عمومی یکی از اموری است که در سطح جامعه باید به آن بپردازد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به موضوع فرهنگ از منظر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ایشان میفرمایند: فرهنگ هر کشور، بستر اصلی حرکت عمومی آن کشور است و این نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی لرستان با اشاره به اینکه نهادهای مرتبط بافرهنگ عمومی، رسانهها و نهادهای آموزشی میتوانند در شکلگیری و افزایش فرهنگ عمومی میان مردم تأثیر بسزایی داشته باشند، افزود: در این راستا، در آستانه هفته فرهنگ عمومی پویش تولید محتوای ارتقای فرهنگ عمومی در دستگاههای اجرایی برگزار میشود.
روانشاد، گفت: دستگاههای اجرایی استان در این پویش نسبت به تبلیغات و تولید محتوا در حوزه مصادیق فرهنگ عمومی همچون رعایت حقوق شهروندی، حفظ محیطزیست، عفاف و حجاب، صرفهجویی، خیرخواهی، رعایت حرمت دیگران، وقتشناسی وجدان کاری، صبور بودن، مهماننوازی، عافیتطلبی فردی و مرتبط با دستگاه خود اقدام کنند و گزارش عملکرد را تا ۳۰ آبان به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بهعنوان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی ارسال کنند.
وی افزود: پس از ارزیابیها بهترین دستگاهها و روابطعمومیهای آن دستگاه در شورای فرهنگ عمومی بهعنوان دستگاه برتر تقدیر میشوند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی لرستان با اشاره به اینکه در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه، شاخصها و عوامل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بسیاری نقش دارند، افزود: بررسی همه این عوامل تخصصی و زمانبر است، بااینحال آموزش، خانواده و رسانهها نقش مهمی در این زمینه دارند که نمیتوان از آنها صرفنظر کرد.
نظر شما