۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰

معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد:

با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب‌های تبلیغاتی برخورد شد

با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب‌های تبلیغاتی برخورد شد

شهرکرد-معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد از برخورد با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب‌های تبلیغاتی و دیوارنویسی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر کریمی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری از برخورد با عاملین الصاق غیرقانونی برچسب‌های تبلیغاتی و دیوارنویسی خبر داد.

وی تصریح کرد: طبق ماده ۹۲ قانون شهرداری‌ها، الصاق هرگونه برچسب و اطلاعیه بدون مجوز بر روی درب منازل و اماکن عمومی جرم محسوب می‌شود.

معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد افزود: متأسفانه تبلیغات نامتعارف، دیوارنویسی و برچسب‌های تبلیغاتی چهره شهر شهرکرد را در برخی نقاط مخدوش کرده و علاوه‌بر برهم زدن جلوه بصری اماکن شخصی و عمومی موجبات نارضایتی و ناراحتی شهروندان را فراهم نموده است که این موضوع علاوه‌بر ضرورت اقدام جهت امحاء این آثار توسط شهرداری، پیگیری قضائی و برخورد با متخلفین را در پی خواهد داشت.
کد خبر 6272208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha