۹ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۲۶

شمارش معکوس تا روز سرنوشت؛

نظرسنجی‌ها درباره انتخابات چه می‌گویند؟

نظرسنجی‌ها درباره انتخابات چه می‌گویند؟

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا به روزهای حساس خود رسیده است و در فاصله تنها یک هفته تا این انتخابات حساس، نظرسنجی‌ها از برتری نامزد جمهوری‌خواهان در ایالت‌های چرخشی حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «ویک»، کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا که از ماه جولای در نظرسنجی رای‌دهندگان ثبت‌شده از دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان پیشی گرفته بود، به نظر می‌رسد که دور آخر رقابت، در حال عقب افتادن از رقیب در ایالت‌های چرخشی است.

هفت ایالت چرخشی شامل پنسیلوانیا، نِوادا، آریزونا، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان و ویسکانسین سرنوشت نامزدهای انتخابات را در رقابتی شانه‌به‌شانه مشخص خواهند کرد.

در بین این ایالت‌ها، پنسیلوانیا مهم‌ترین ایالت در انتخابات پنجم نوامبر (۱۵ آبان) است. هرچند هریس در این ایالت نسبت به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بهتر عمل کرده اما ترامپ با اختلافی اندکی از نامزد جمهوری‌خواهان سبقت گرفته است.

نظرسنجی نیویورک‌تایمز از نظرسنجی‌های صورت‌گرفته نیز برتری خفیفی هریس را مقابل ترامپ نشان می‌دهد به طوری که جایگزین بایدن به عنوان نامزد دموکرات‌ها با ۴۹ درصد بالاتر از ترامپ ۴۸ درصدی قرار دارد البته نامزد جمهوری‌خواهان در پنسیلوانیا با ۲ درصد پیشتاز است.

نظرسنجی تارنمای FiveThirtyEight نیز از برتری خفیف هریس در نظرسنجی‌های سراسری حکایت دارد. براساس نظرسنجی مشترک رویترز/ایپسوس که امروز منتشر شد، هریس با یک واحد درصد، بالاتر از ترامپ است. این نظرسنجی که از برتری ۴۴ برابر ۴۳ هریس مقابل ترامپ حکایت دارد، ظرف سه روز و با ضریب خطای سه واحد درصد انجام شده است.

این نظرسنجی با نمونه آماری متشکل از یک هزار و ۱۵۰ فرد بالغ که ۹۷۵ تن از آنها رای‌دهنده ثبت‌شده بودند، صورت گرفت. پاسخ‌دهندگانی که به نظر می‌رسد به احتمال زیاد در انتخابات شرکت می‌کنند، هریس (۴۷) را با یک درصد بالاتر از ترامپ (۴۶) قرار دادند.

در میان دموکرات‌ها، ۸۹ درصد گفته‌اند که قطعاً رای می‌دهند و ۹۳ درصد جمهوری‌خواهان نیز اشتیاق و رغبت مشابهی را ابراز کردند. در نظرسنجی مشابهی که رویترز / ایپسوس در اکتبر ۲۰۲۰ انجام داد، ۷۴ درصد دموکرات‌ها و ۷۹ درصد جمهوری‌خواهان گفته بودند که قطعاً شرکت می‌کنند. در انتخابات جنجالی سال ۲۰۲۰، دو-سوم رای‌دهندگان واجد شرایط آمریکایی رای دادند و این انتخابات را به انتخاباتی با بیشترین مشارکت در بیش از ۱۰۰ سال اخیر بدل کردند.

کد خبر 6273713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
      1 0
      متاسفم برای این تیترتون انتخابات آمریکا روز سرنوشت است؟ چه تاثیر عمده ای روی سیاست های آمریکا جز مساله مالیات و سقط جنین در آمریکا دارد؟