۹ آبان ۱۴۰۳، ۲۲:۰۲

استاد بنیاد مهدویت و آینده‌پژوهی اصفهان:

خطبه فدکیه جهاد تبیین حضرت زهرا (س) بر شمرده می‌شود

خطبه فدکیه جهاد تبیین حضرت زهرا (س) بر شمرده می‌شود

اراک- استاد بنیاد مهدویت و آینده‌پژوهی اصفهان گفت:حضرت زهرا (س) در رسوا کردن غاصبان ولایت، از تمام توان خود استفاده کردند و خطبه فدکیه به عنوان جهاد تبیین ایشان بر شمرده می‌شود.

حجت‌الاسلام حمیدرضا حبیبی عصر چهارشنبه در حاشیه دوره پرده‌خوانی عروس آفرینش با موضوع زندگانی حضرت زهرا (س) در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرده عروس آفرینش به فضائل و سبک و سیره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) می‌پردازد.

وی پرده خوانی را از روش‌های تبلیغی کهن دانست و ادامه داد: در گذشته در قهوه‌خانه‌ها، پرده خوانی و نقالی خوانی انجام می‌شد و نیروهای جبهه‌های فرهنگی، به تازگی برای تبلیغ معارف دینی از این هنر استفاده می‌کنند.

حجت الاسلام حبیبی با اشاره به تولید این اثر توسط بنیاد مهدویت اصفهان، افزود: این پرده خوانی با محوریت خانه و خانواده، ارزش زن در اسلام، حجاب و عفاف و شخصیت ملکوتی حضرت زهرا (س)، نگاهی کلی به فضائل ایشان داشته است.

استاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان تصریح کرد: با آموزش دوره روایتگری پرده آفرینش می‌توان در بازه زمانی یک ساعت، فضائل حضرت زهرا (س) را برای مخاطبان با استفاده از ابزار هنری پرده خوانی و تصویر خوانی، نمایش داد.

حجت الاسلام حبیبی افزود: با توجه به ماندگاری ۳۰ ساله آثار تصویری در ذهن افراد، کسانی که با این روش با شخصیت حضرت زهرا (س) آشنا شوند، ماندگاری بسیاری در اذهان آنها خواهد داشت.

وی گفت: موضوعات مختلفی از جمله شخصیت خانوادگی حضرت زهرا (س)، تربیت فرزند، همسرداری، شخصیت عبادی، شخصیت اجتماعی و شخصیت سیاسی این حضرت که در مبارزه با ظلم، بسیار توانمند وارد شده اند، در این نمایش گنجانده شده است.

استاد بنیاد مهدویت و آینده پژوهی اصفهان بیان کرد: شخصیت طاغوت ستیز حضرت زهرا (س) می‌تواند الگوی مناسبی برای افرادی که می‌خواهند در برابر جبهه کفر ایستادگی کنند، باشد و از سیره و سبک زندگی حضرت زهرا (س) درس بگیرند.

حجت الاسلام حبیبی ادامه داد: حضرت زهرا (س) در رسوا کردن جبهه منافقین و غاصبان ولایت، از تمام توان خود استفاده کردند و خطبه فدکیه به عنوان جهاد تبیین ایشان بر شمرده می‌شود و باید اذعان کرد فرهنگ جهاد، شهادت و تجلیل از شهدا، در سیره زندگی ایشان نهادینه بود و هر هفته بر مزار شهدای احد حضور پیدا می‌کردند و حتی از خاک حمزه سیدالشهدا تسبیح درست کرده بودند.

وی منزل حضرت زهرا را خانه جهاد و شهادت دانست و افزود: ایشان بزرگترین پشتوانه امیرالمومنین (ع) به عنوان مجاهد اکبر بودند همچنین به عنوان پشتیبان رزمندگان در جنگ‌های احد و احزاب حضور داشتند و به مداوای مجروحان می‌پرداختند.

راوی پرده عروس آفرینش تصریح کرد: ایشان علاوه بر تربیت فرزندان مبارز و شهادت طلب همچون امام حسن (ع) و امام حسین (ع)، خود نیز در این راه به شهادت رسیدند.

حجت الاسلام حبیبی ادامه داد: تا زمانی که فرهنگ حضرت زهرا زنده است، فرهنگ جهاد و شهادت نیز زنده خواهد بود و در جنگ تحمیلی نیز رزمندگان با سربند یا زهرا (س) در جبهه حضور پیدا کرده و به شهادت رسیدند.

راوی پرده عروس آفرینش گفت: اکنون جبهه مقاومت با الگوگیری از حضرت زهرا (س) تمام قد در برابر دنیای کفر و استکبار ایستاده و به پیروزی نهایی نیز خواهد رسید.

کد خبر 6274216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha