۱۰ آبان ۱۴۰۳، ۹:۱۹

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان:

تقویت معنویت در فضای شهری گلپایگان ضروری است

تقویت معنویت در فضای شهری گلپایگان ضروری است

اصفهان - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: معنویت در گلپایگان نسبت به برخی از شهرها جایگاه بهتری دارد اما تقویت و ارتقای این امر در فضای شهری نیز ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن مظاهری صبح پنجشنبه در جلسه ستاد امربه معروف شهرستان گلپایگان اظهار کرد: امت اگر صالح نباشند وخود سازی نکنند زمینه برای ظهور حضرت ابا صالح المهدی (عج) فراهم نخواهد شد البته که این زمینه سازی می‌تواند فردی هم باشد و انسان با خود سازی خود باعث شده ظهوربرای او اتفاق افتاده و درک حضور و همراهی با امام زمان عج را دارد و حضرت برای او غایب نیست.

وی تصریح کرد: زمینه سازی ظهور در بلاد هم صدق می‌کند هر شهر می‌تواند به واسطه مردم و انسان‌های مؤمنی که در آن زندگی می‌کنند یک فضا ویک قابلیت برای درک موقعیت حضرت ولی عصر (عج) را داشته باشد و آن شهر مهدوی باشد.

دبیر ستاد امربه معروف اصفهان در ادامه افزود: در استان اصفهان شهرهایی وجود دارد که معنویت مردمان آن متفاوت از شهرهای دیگر است که یکی از این شهرها گلپایگان است که داری مردمی متدین و معتقد و همچنین روح ایمان و معنویت در این شهر در جریان است.

حجت الاسلام مظاهری به ارتقا این معنویت در شهر اشاره کرد و بیان داشت: باید مدیران شهری در تبلیغات شهری و فضاسازی محیطی به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که این معنویت را دل اهالی زنده نگه دارند و در مسافرها هم ایجاد کنند.

وی به خصوصیات استان اصفهان در بیان رهبری اشاره و تاکید کرد: مقام معظم رهبری استان اصفهان را دارای شهری‌هایی ایرانی و اسلامی و شهر ایمان، ایثار و مذهب معرفی می‌فرمایند که برای هر اصفهانی افتخار بسیار بزرگی است که رهبر انقلاب اینگونه اصفهان را معرفی می‌نمایند پس وظیفه ما حفظ این خصوصیات و تلاش برای ارتقا آنها است.

دبیر ستاد امر به معروف اصفهان به پیشگیری در خصوص آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: دشمن در حال مبارزه با ایران اسلامی در محورهای مختلف است و بیشتر آسیب‌های اجتماعی که در جامعه وجود دارد به واسطه جنگ نرم دشمنان نظام اسلامی است که متأسفانه ما به جای اینکه به فکر پیشگیری باشیم خود را درگیر آسیب‌ها کرده ایم که این یک اشتباه بسیار بزرگ است.

وی در ادامه تصریح کرد: باید به چرایی ایجاد آسیب‌ها پرداخت مثلاً درامر ازدواج باید برای زوج‌ها قبل وبعد از ازدواج دوره‌های مهارتی زندگی برقرار کرد تا ۲ جوانی که می‌خواهند تشکیل خانواده و زندگی را شروع کنند درک و معرفت و تفاهم در خصوص مشکلاتی که در آینده برای زندگی به وجود می‌آید را داشته باشد.

حجت الاسلام مظاهری به وجود آسیب‌هایی در دستگاه‌های حاکمیتی اشاره کرد وبیان داشت: رسالت همه مدیران دستگاه‌های حاکمیتی واجرایی این است که برای کارمندان وکارکنان خود جلسات آموزشی تحکیم خانواده برگزار کنند تا دچار آسیب‌های خانوادگی در اجتماع نشوند.

وی به احصاء معروفات ومنکرات شهرستان گلپایگان اشاره کرد و افزود: ستاد امربه معروف شهرستان باید معروفات ومنکرات را احصاء کند وبا توجه به روحیه دینی و مذهبی مردم شهرستان گلپایگان مدیریت شهری باید در راستای ارتقا معروفات شهرستان در فضا سازی های شهری تلاش کنند.

دبیر ستاد امربه معروف اصفهان در ادامه گفت: همه مدیران شهرستان خصوصاً مدیران گردشگری باید در خصوص انعکاس معروفات شهرستان تلاشی جدی داشته باشند تا هر گردشگری که به شهرستان می‌آید معروفات این شهرستان را به سوغات ببرد.

حجت الاسلام مظاهری به برنامه ریزی معقول و جامع در فعالیت‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: باید در کارهایی که انجام می‌شود یک برنامه ریزی معقول، جامع و هم افزا باشد و در اجرای کارها نقش حلقه‌های میانی را جدی بگیریم هرجایی که کار واگذار به مردم شد به بهترین شکل ممکن انجام شده و مهمترین مسئله که باید به آن توجه داشت نگاه فرهنگ‌سازی به فعالیت‌ها در جامعه می‌باشد.

وی به امید آفرینی در جامعه اشاره کرد و افزود: مهمترین معروف امید آفرینی در جامعه است که این امید آفرینی توسط برنامه‌ها و فعالیت‌های های دستگاه‌های اجرایی به وجود می‌آید اجرای مصوبات و انجام مأموریت‌های دستگاه‌ها که همه اینها خدمت رسانی به مردم می‌باشد را باید به صورت شبانه روزی پیگیری کرد.

دبیر ستاد امر به معروف اصفهان تصریح کرد: وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر نظارت بر اجرای قوانین مصوب و همچنین قوانین شرع مقدس اسلام که هرجایی تخلفی صورت می‌گیرد مطالبه گری خواهد کرد.

حجت الاسلام مظاهری به اهمیت تشکیل شوراهای امر به معروف اشاره کرد و بیان داشت: طبق قانون مجلس شورای اسلامی تمام دستگاه‌ها حاکمیتی باید شورای امربه معروف تشکیل دهند که این شورا دو رسالت دارد رسالت اول دستگاهی است همان رسیدگی به کارکنان دستگاه در محورهای مختلف و رسالت دوم، رسالت اجتماعی است که وظیفه خدمت رسانی درآن زمینه به مردم دارد در این راستا تقویت معروفات و فرهنگ‌سازی برای مردم و مانع شدن از منکرات اجتماعی وظیفه دستگاه است.

کد خبر 6274366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha