به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا قربانی مطرح کرد: ۱۴ مرکز غیرمجاز تفکیک زباله و جمعآوری ضایعات با همکاری عوامل انتظامی، اداره پیشگیری و رفع تخلفات خدمات شهری شهرداری کرج، شهرداری منطقه و اداره اتباع با دستور مقام قضائی در محلات اخترآباد و قنبرآباد منطقه ۴ شهرداری کرج پاکسازی و پلمب شد.
وی مطرح کرد: وجود انبارهای ضایعاتی غیرمجاز در مناطق مسکونی، علاوه بر ایجاد آلودگی بصری و بوی نامطبوع، تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان و محیط زیست محسوب شده و این انبارها معمولاً به محل تجمع انواع زبالههای خانگی و صنعتی تبدیل و باعث آلودگی خاک، آب و هوا میشوند.
قربانی با بیان اینکه این مکانها به دلیل وجود مواد قابل احتراق، خطر آتشسوزی را نیز به دنبال دارند که میتواند خسارات جبرانناپذیری به بار آورد و با تأکید بر اهمیت حفظ محیط زیست و سلامت شهروندان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به شهرداری اطلاع دهند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج تصریح کرد: یکی از مهمترین چالشهای پیش روی شهرداری در زمینه مدیریت پسماند، عدم آموزش کافی در زمینه تفکیک پسماند از مبدا است و بسیاری از شهروندان از اهمیت تفکیک زباله از مبدا و تأثیر آن بر محیط زیست آگاهی ندارند.
وی اضافه کرد: برای رفع این مشکل، با همکاری مدارس، دانشگاهها و سازمانهای مردمنهاد، برنامههای آموزشی مانند پویش مهر پاک و همراه شو و … برگزار میشوند. این اقدامات تا مادامی که پاکسازی کامل و رفع آلودگی انجام شود ادامه دار خواهد بود.
قربانی با اشاره به تأثیر مشارکت شهروندان در تفکیک پسماندهای قابل بازیافت در کاهش تولید زباله خشک گفت: جداسازی انواع پسماند و زباله در مبادی تولید، یک اقدام اثرگذار در مدیریت پسماند بوده و یکی از مهمترین راهها برای کاهش اثرات مخرب پسماندها، مشارکت عمومی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در مدیریت آن است.
وی خاطرنشان کرد: به متصدیان این مراکز که جزو مشاغل مزاحم و آلوده شهری محسوب میشوند، اخطارهای لازم در راستای عدم فعالیت و جمعآوری داده شده بود که با بیتوجهی به این امر با دستور مقام قضائی این مراکز پلمب، پاکسازی و جمع آوری شدند.
نظر شما