به گزارش خبرگزاری مهر، سارا کشفی در همایش سه روزه مدیران حقوقی استانها و اعضای کمیسیون ماده ۱۶ افزود: مدیران و کارشناسان حقوقی در ستاد و استانها هر روز با این مسائل و قوانین آشنا و درگیر هستند و این همایش هم به جهت گره گشایی در برخی موضوعات درحال برگزاری است.
وی ابراز امیدواری کرد: این آموزشها نقطه عطفی باشد تا به نواقص موجود، توجه و ابن نواقص در استانها رفع شود.
کشفی تصریح کرد: کمیته حقوقی بند ت ماده ۳۱ برنامه هفتم توسعه یکی از اهداف بنیاد شهید را اصلاح، بازنگری و تجمیع قوانین ایثارگری عنوان کرد که قوانین و مقررات دامنه بسیاری را تحت شمول دارد و خود قانون جامع نیاز به اصلاح دارد. وی افزود: استانها در صورت داشتن پیشنهادات موارد را مطرح کنند و ما در مرکز از این ظرفیتها بهخوبی استفاده میکنیم.
سرپرست اداره کل حقوقی و معاضدت قضائی بنیاد شهید اظهار کرد: آموزش سامانه خودکارهای حقوقی در خصوص ثبت لایحه، دادخواست بدوی و تجدیدنظر، اظهارنامه و … با هدف خودکفایی کارشناسان استانی در ثبت لوایح دادخواستهای حقوقی و دیوان توسط معاون اداره کل حقوقی و معاضدت قضائی یکی از موضوعاتی است که به رؤسای حقوقی ادارات کل استانها آموزش داده میشود.
وی اضافه کرد: آموزش سجایای حقوقی و پاسخ به مشکلات استانها در بارگذاری پیوست اقدامات با هدف بارگذاری پروندههای دیوان و حقوقی در استانها، آموزش برنامههای عملیاتی و پاسخ به مشکلات استانها در بارگذاری پیوست اقدامات با هدف رفع انحراف معیار برنامه عملیاتی حقوقی، و توشیح لوایح دفاعیه طبق جزوه نمونه لوایح پرتکرار و ارائه نکاتی درخصوص حساسیت ابلاغیهها با هدف القای حساسیت پروندههای دیوان به استانها و استقلال استان در ثبت لوایح از دیگر موارد آموزشی به کارشناسان سراسر کشور است که در دو قسمت رسیدگی در شعب بدوی و تجدیدنظر و رسیدگی در شعب اجرای احکام انجام میشود.
نظر شما