۱۱ آبان ۱۴۰۳، ۲۱:۱۴

استاندار خوزستان:

برای اداره بهتر خوزستان از نخبگان علمی و اجرایی استفاده می‌کنیم

برای اداره بهتر خوزستان از نخبگان علمی و اجرایی  استفاده می‌کنیم

اهواز - استاندار خوزستان، بهره‌گیری از نخبگان علمی و اجرایی و نیروهای دانشگاهی در اداره کردن استان را از اولویت‌های خود معرفی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده عصر امروز جمعه در نشست مشترک با اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد اظهار کرد: خوزستان یک زمانی به لحاظ شرایطی که داشت مهاجر پذیرترین استان کشور بود اما اکنون در شرایطی هستیم که نخبگان ما اعم از علمی، اجرایی و مردم به دلیل مشکلاتی که وجود دارد مهاجرت می‌کنند لذا باید تلاش کنیم که بسترهای زیست پایدار و مناسب را از جهت‌های مختلف در استان فراهم کنیم.

استاندار خوزستان گفت: باید در راستای حل مشکل اشتغال، مشکل تولید، مشکلات زیست محیطی، مسائل مربوط به حوزه آب اعم از آب، فاضلاب و …، مسائل مربوط به انرژی، حوزه آموزش، خدمات شهری، امکانات رفاهی، ورزشی و حوزه‌های دیگر همچنین ایجاد ظرفیت‌های مناسب برای اینکه رده‌های مختلف سنی، جوانان ما، بانوان و اقشار مختلف مردم در شرایطی که از آرامش، آسایش و نشاط لازم برخوردار باشند تلاش کرده و حرکت شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در منطقه وجود دارد که باید این ظرفیت‌ها را با کمک مرکز و منطقه دنبال کنیم، افزود: به نظر بنده سفر افراد کمیسیون رفع موانع تولید، سفر خوبی بود و نسبت به اینکه در جهت حل مشکلات استان به ما کمک کنند، دغدغه و انگیزه را دارند. همانطور که قادری اشاره کردند پس از مدت کوتاهی گزارشی از شرایط منطقه را ارائه خواهیم کرد همچنین جلساتی با مسئولین خواهیم داشت.

استاندار خوزستان بیان کرد: در جلسه اولی که در دولت با حضور رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور و وزرا حضور پیدا کردم پس از اینکه چکیده‌ای از مشکلات خوزستان را مطرح کردیم در نهایت قرار شد کارگروهی از وزرایی که بیشترین ثقل کاریشان در خوزستان است، تشکیل شود تا کارگروه از ما در جهت اینکه در مسیر حل مشکلات استان قدم‌های خوبی برداشته شود پشتیبانی کنند.

موالی‌زاده در پاسخ به اینکه برای حل مسئله حاکمیت دولت و منطقه آزاد اروند چه تدبیری خواهید اندیشید گفت: اولین حضور ما در دانشگاه بود و همانجا اعلام کردم نیروهای دانشگاهی، کارشناس و صاحب نظران به ما کمک کرده و ایده فکری دهند، لذا از نخبگان علمی و اجرایی بهره خواهیم گرفت.

وی اضافه کرد: بر اساس یک خرد جمعی باید حرکت کرد و از نظارت افرادی که مرتبط و صاحب نظر در حوزه‌های مختلف هستند باید بهره بگیریم زیرا اگر حرفی می‌زنیم و یا کاری انجام می‌دهیم مبنای کارشناسی داشته باشد اینکه اظهار نظری کنیم درست نیست چون ما در همه حوزه‌ها صاحب نظر نیستیم و باید نظر کارشناسان و متخصصین این حوزه‌ها را داشته باشیم تا به بهترین راه ممکن برسیم.

استاندار خوزستان با اعلام اینکه ظرفیت این منطقه با یک امیدی ایجاد شده است، عنوان کرد: باید نقاط قوت ظرفیت منطقه را بدانیم و آن را تقویت کنیم، همچنین نقاط ضعف آن را برطرف کنیم، ظرفیت مذکور برای خدمت به مردم به وجود آمده است پس هدف این است که مردم رضایت داشته باشند و اصل اساسی برای ما ایجاد رضایتمندی بین مردم در حوزه‌های مختلف است.

کد خبر 6275552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • احمدی IR ۰۶:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
      0 0
      به نظر شما استان خوزستان از لحاظ منابع غنی تر هست یا آذربائیجان شرقی؟!؟ چرا تبریز باید شهری بدون گدا یا بیکار باشه ولی خوزستان با این منابع سرشار باید این اوضاعش باشه؟!؟!؟ کجای کار میلنگه خدا میدونه؟!؟!
    • اسی TR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
      0 0
      لطفا اول عمل بعد شعار کاری انجام نداده شعار هم ندارد شد حکایت سهام عدالت و همسان سازی