باقر عبیری در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بزرگترین معضلی که در مسکن مهر و شهرک الوند وجود دارد، تأمین فضای فیزیکی مدارس در این منطقه است، اظهار کرد: از سال ۱۳۹۰ در این منطقه بیش از ۵ هزار واحد مسکونی ساخته شده است، فرزندان این خانوادههایی که در این منطقه سکونت یافته نیاز به مدرسه هم دارند. طبق قانون به ازای هر ۲۰۰ واحد مسکونی باید یک مدرسه میساختند، اما در منطقه مسکن مهر گلپایگان این اتفاق نیفتاده است و حداقل نیاز به ساخت ۱۵ مدرسه در این منطقه است.
وی افزود: در شهرک الوند مدرسه طاهری به بهرهبرداری رسیده است اما در این منطقه مدارس متوسطه اول و دوم نیاز است، یکی دیگر از نقاط که دارای کمبود یا نبود فضای فیزیکی است، منطقه شهرک عمران است، علاوه بر این در مرکز شهر هم با کمبود شدید فضای فیزیکی مواجه هستیم به گونهای که مدارس ما جوابگوی این منطقه نیست.
رئیس اداره آموزش و پرورش گلپایگان افزود: گلپایگان به عنوان یکی از شهرستانهای قدیمی با زیربنای فرهنگی و غنی همواره نیازمند حضور پررنگ خیران و مسئولان در ساخت، بازسازی و نوسازی تجهیزات آموزشی است.
وی در خصوص مدارسی که در گلپایگان دارای قدمت بالا و فرسودهاند، بیان کرد: در منطقه رباط سرخ، سعید آباد، و گلشهر برخی از مدارس تحت تأثیر فرونشست قرار گرفتهاند و دچار مشکل شدهاند.
مدیر آموزش و پرورش گلپایگان گفت: مدارس گوگد با افتتاح مدرسه مهندس رادنیا وضعیت بهتری پیدا کرده است و همچنین به همت خیران و انجمن اولیا مربیان مدرسه فاطمیه تا حدودی بازسازی شده است، و ما در این منطقه به مدرسه ۶ کلاسه نیاز داریم.
نظر شما