پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۲۲:۰۹

مدیرکل هواشناسی کرمانشاه خبر داد؛

احتمال آبگرفتگی در نیمه غربی و شمالی استان کرمانشاه

احتمال آبگرفتگی در نیمه غربی و شمالی استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از احتمال آبگرفتگی در نیمه غربی و شمالی استان کرمانشاه خبر داد.

محمدعلی زورآوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سامانه بارشی حاکم بر منطقه، تا روز دوشنبه جو استان را تحت تأثیر داشته، به تناوب سبب بارندگی همراه با وزش باد، رعدوبرق و در برخی نقاط تشکیل مه می‌گردد.

وی افزود: بارش که فردا (یکشنبه) شدت بیشتری خواهد داشت؛ ضمن کاهش دمای روزانه، در نیمه غربی و نواحی شمالی استان (بخصوص اورامانات) با آبگرفتگی معابر عمومی، رواناب و احتمالاً رگبار پراکنده تگرگ نیز همراه خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، کاهش دمای شبانه، مه صبحگاهی و در بعضی ساعات رشد ابر، مهمترین پدیده‌های مورد انتظار در سطح استان می‌باشند.

زورآوند خاطرنشان کرد: به دنبال این شرایط، طی ساعاتی از عصر پنجشنبه تا جمعه، عبور موج دیگری از جو منطقه، علاوه بر افزایش دمای شبانه، ممکن است بارشهای پراکنده‌ای نیز، بویژه برای مناطق جنوبی و شرقی استان در پی داشته باشد.

کد خبر 6276668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha