حجتالاسلام سید مؤمن موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حال حاضر ۴ مرکز حوزوی شامل مرکز مدیریت حوزههای علمیه برادران، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، جامعه الزهرا و مرکز مدیریت حوزههای علمیه اصفهان زیر نظر مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه فعالیت میکنند.
وی گفت: استعدادهای برتر حوزوی شامل طلاب جوان هستند که اگر مورد حمایت قرار گیرند به نخبگان بالفعل تبدیل میشوند.
وی از تشکیل پرونده برای ۴ هزار و ۹۰۵ طلبه در ۱۱ دوره شناسایی استعدادهای برتر حوزوی خبر داد و اظهار کرد: هم اکنون ۲ هزار و ۴۴۴ طلبه استعداد برتری مورد حمایت قرار میگیرند و مابقی طلبهها در پایشهایی که سالانه دو مرتبه انجام میشود به دلایل مختلف از شمول حمایت خارج شدهاند.
به گفته معاون استعدادهای برتر مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه، در حال حاضر این مرکز از ۱۸۵ برگزیده حوزوی حمایت میکند.
حجتالاسلام موسوی به شناسایی استعدادهای برتر در دوره اخیر اشاره کرد و گفت: در پایان سال گذشته ۱۵۴ طلبه مستعد، ۲۸۲ استعداد تحصیلی و در بخشها تدریس ۱۰ طلبه، تبلیغ ۳۱ طلبه و پژوهش ۸ طلبه پس از طی مراحل شناسایی و موفقیت در مصاحبههای عمومی، علمی و تخصصی به کارگروه راه پیدا کرده و در کمیسیون هیأت امنای مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه به عنوان استعداد برتر جامعه نخیگانی تائید شدهاند.
وی افزود: البته در مرکز مدیریت حوزههای علمیه برادران فرایند شناسایی تعدادی از طلبهها در عرصههای تبلیغ و پژوهش در جریان است که اگر نهایی شوند تعداد این افراد بیشتر میشود.
نظر شما