پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آبان ۱۴۰۳، ۹:۲۵

روز خوش به بورس نیامده/ ریزش ۱۲۲۰۴ واحدی شاخص در دقایق ابتدایی

روز خوش به بورس نیامده/ ریزش ۱۲۲۰۴ واحدی شاخص در دقایق ابتدایی

امروز شاخص کل بورس با ریزش ۱۲۲۰۴ واحدی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر یک ربع بعد از بازگشایی بازار سرمایه شاخص کل با ریزش ۱۲۲۰۴ واحدی کار خود را آغاز کرد و به عدد ۲,۰۴۹,۰۸۸ واحد رسید.

هم چنین شاخص هم وزن نیز با ۱۵۲۴ واحد به عدد ۶۶۸,۹۷۴ واحد رسید که این شرایط نشان می‌دهد به احتمال زیاد شاخص کل در هفته پیش رو نزولی است.

از نمادهای مؤثر در بازار امروز می‌توان به نماد فولاد، فملی و حکشتی اشاره کرد که نماد فولاد بیشترین تأثیر را تا این لحظه در بازار سرمایه گذاشته است.

به گزارش مهر حجت الله صیدی مدیرعامل سازمان بورس و عبدالناصر همتی بعد از روی کار امدن دولت چهاردهم بارها از بسته‌های حمایتی خود برای ساماندهی بازار سرمایه خبر داده‌اند.

برخی از کارشناسان معتقدند ریزش‌های سنگین بورس اقتضای این روزهای بازار سرمایه است و برخی دیگر نیز بی برنامگی را برای حمایت از سازمان بورس عامل این ریزش‌ها می‌دانند.

کد خبر 6276880

برچسب‌ها