به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، قبل از رسیدن به جزئیات در مورد انواع چراغ خطی، ابتدا با آن آشنا شوید. چراغهای خطی از جدیدترین چراغهای ارائه شده در بازار هستند و ویژگیهایی مثل بازدهی بالاتر، شار نوری بهتر، مصرف انرژی کمتر و طول عمر بیشتر دارند.
این نوع چراغها به چراغ لاینر نیز شناخته میشوند، نوری که از چراغ خطی ساطع میشود یکنواخت و چشم نواز است. همانطور که گفته شد، چراغهای خطی از محصولات مدرن و تازه وارد روشنایی محسوب میشوند. محیطهای وسیع مانند انبار و سولههای بزرگ منبع نور کافی در گوشه کنارها نداشتند؛ اما با ورود چراغ خطی به این مکانها، مشکل تأمین نور برای کل فضا بر طرف شد. در واقع چراغهای ال ای دی پس از سال ۲۰۰۰ میلادی و در همان دهه اول تحولی در نورپردازی ایجاد کردند که به دنبال آن انواع چراغ خطی با لامپهای ال ای دی به بازار آمدند.
چراغهای خطی در سه نوع اصلی چراغ خطی روکار، چراغ خطی توکار و چراغ خطی آویز تولید میشوند و نوع دیگری ندارند. تشخیص تفاوت این سه نوع چراغ بسیار ساده است، اما در ادامه به توضیح کلی در مورد این سه نوع میپردازیم.
چراغ خطی روکار
چراغهای روکار از نام آن مشخص است و بر روی سطوحی مانند دیوار و یا کف نصب میشود. از چراغ خطی روکار در محلهایی که امکان نصب چراغ توکار نباشد استفاده میگردد و نیازی به سقف کاذب هم ندارد. چراغهای روکار بعد از نصب بدنه بر روی دیوار و یا سقف کاملاً مشخص هستند، در نتیجه میتوانند با به کار گیری رنگ و طرحهای مختلف زیبایی بیشتری داشته باشند.
چراغ خطی توکار
محل نصب چراغهای خطی توکار داخل سقف کاذب است و اصولاً این نوع چراغها فقط با این روش قابل نصب هستند و در کنار پنلهای ال ای دی برای نورپردازی ایدهآل استفاده میشوند. برای شروع، شیارهایی هماهنگ با ابعاد چراغهای خطی در سقف ایجاد میشود تا نصب اصولی و دقیق صورت گیرد. اینکار میتواند از قبل به هنگام اجرای سقف کاذب انجام شود تا بستر کار آماده باشد. بدنه چراغهای خطی توکار بعد از نصب اصلاً مشخص نخواهد بود زیرا دقیقاً مانند نامی که دارد، داخل فضای مشخص شده نصب خواهد شد. با حضور این نوع چراغ خطی در فضاهای مختلف، میتوان دکوراسیون و معماری متنوع و جدید ارائه داد و حتی در پرسپکتیو فضا تأثیر گذاشت.
چراغ خطی آویز
چراغهای خطی آویز هم در نحوه نصب متفاوت هستند و از سقف به صورت آویز نصب میشوند. این نوع چراغها بیشتر جنبه دکوراتیو دارند و برای طراحی خاص نورپردازی برخی مکانها مورد استفاده قرار میگیرند. چراغ خطی آویز نور بیشتری در محیط نسبت به دو نوع دیگر ایجاد میکند و بهترین مکان و طراحی به جا برای این نوع چراغها، سقفهایی با ارتفاع زیاد است؛ اگر در مکانی با سقف کوتاه نصب شوند ارتفاع سقف را کوتاهتر خواهند کرد.
مزیتهای نورپردازی با چراغ خطی
استفاده از چراغهای خطی در قسمتهای گوناگون ساختمانها، به دیدن جزئیات کمک خواهد کرد. نورپردازی با وجود چراغهای خطی، دید کافی و استانداردی ایجاد خواهد کرد و برای بخشهایی مانند کف راهروها، دیوار آشپزخانهها و حتی دور آینههای روشویی روشنایی بیشتری خواهد داشت.
شارژ نوری یکنواخت از دیگر مزایای چراغهای خطی یا پانلهای LED است که سبب میشود در نهایت نورپردازی شما بسیار دلنشینتر از زمانی باشد که از نمونههای دیگر لامپ مانند چراغهای فلورسنت استفاده میکنید.
نصب چراغهای خطی در اصل بسیار آسان است و به سادگی هر کاربری حتی شما میتواند آنها را در هر تعداد و به هر شکلی در کف، سقف و حتی دیوار (متناسب با طراحی مورد نظر) نصب نماید.
چراغهای خطی اقلام روشنایی مدرنی برای نورپردازیهای نوین محسوب میشوند و به همین دلیل مکانها و ساختمانهای مدرن و امروزی بهترین محیط برای کاربرد این نوع چراغها هستند.
منبع: اکووات / ecowat
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
نظر شما