عبدالله محمدی فیروزجایی در گفتوگو با خبرنگار مهر در حاشیه حضور اتوبوس سازمان انتقال خون در شهر سرخرود با اشاره به اینکه سرانه مصرف خون در مازندران بالا است، اظهار داشت: در استان دو دانشگاه علوم پزشکی، ۸ مرکز جراحی قلب باز، بیمارستانهای بزرگ و بیمارستان فرامنطقهای مثل ولیعصر قائمشهر داریم که بیماران از استانهای سمنان، گلستان، گیلان و تهران نیز در این مراکز بستری میشوند.
وی تصریح کرد: ۴۰ درصد از ذخایر خون مازندران برای درمان بیماران تالاسمی مصرف میشود و این استان نیز استانی گردشگری است که در تعطیلات امسال شاهد کمآبی، کمبود بنزین و در کنار آن پایین آمدن ذخایر خونی سازمان انتقال خون شدیم.
مدیرکل اداره کل انتقال خون مازندران ادامه داد: حضور مسافران در زمان پیک در این استان قطعاً بر روند مصرف بانک خون تأثیرگذار است؛ ما مراکز پیشرفتهای مانند مرکز پرتو درمانی در شهرستان بابلسر داریم که بیماران از رامسر تا گلوگاه از استان گلستان و سمنان برای درمان در این مرکز حضور دارند.
محمدی فیروزجایی با بیان اینکه در مراکز سازمان خون کمبود نیرو داریم، افزود: امکانات، جایگاه و پایگاه فراهم است شاید اتوبوسها فرسوده باشند اما با کمترین نیرو به صورت مداوم در تمامی روستاها و شهرهای استان مازندران بنابر استقبال مردم برای خونگیری حضور خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه در پایان سال و شش ماه دوم ما همیشه کاهش ذخیره خون داریم، گفت: تمامی مسئولین واحدها، معاونین و بنده همواره حضور مستمر (هفتهای دو بار) در تمامی نقاط استان داریم که در کل ماه ۸ روز با ۸ پایگاه است.
مدیرکل اداره کل انتقال خون مازندران یادآور شد: شبکه خونرسانی در کل کشور مانند زنجیر بهم پیوسته و در صورت کمبود در مرکزی سایر مراکز اقدام به انتقال خون دارند که ما از استانهای پرمصرف کشور محسوب میشویم.
محمدی فیروزجایی ضمن تشکر از حضور پررنگ مردم سرخرود برای اهدای خون در روز ۱۳ آبان ماه، افزود: روزهای یکشنبه و سهشنبه در روستاها حضور داریم و در این منطقه تاکنون روستاهای زنگیکلا، کلمرز و آزادمون شاهد استقبال بسیار خوب بودیم که از همه رسانهها تقاضا دارم با اطلاعرسانی و هماهنگی در منطقه خود بازوی ما در شهرها و روستاها باشند.
نظر شما